6 aug 2010

Celebs en hun kleurrijke kapsels

De celebs tegenwoordig doen gekke dingen met hun uiterlijk. Ja, ik heb het tegen jou, Heidi Montag!
Gelukkig kan het ook minder extreem. Vandaag laat ik jullie enkele celebs zien met de gekste haarkleuren!

Iets voor jou...?

Sinds haar California Girls video is Katy Perry gek van pruiken in felle kleurtjes. Op deze foto draagt ze een knalblauwe pruik, maar ze is al eerder verschenen met knalroze haar. Persoonlijk vind ik het haar wel heel goed staan!

Rihanna is de koningin van haarexperimenten. Hier heeft ze haar haren bloedrood geverfd, maar aan haar snit is niet veel veranderd: lange lok vooraan, kort achteraan. Ik moest er even aan wennen maar ook dit kleurtje staat haar! Deze meid is kaal en in een vuilniszak nog steeds mooi. Zucht.

Lady Gaga mag zeker niet ontbreken in dit rijtje! In deze foto is haar haar vanboven lichtblond en onderaan kanariegeel. Gelukkig is het een pruik, maar met Lady Gaga weet je maar nooit!

Kelly Osbourne heeft gekozen voor iets subtieler maar toch eyecatching. Hier draagt miss Osbourne een lichtgrijs-paars kapsel. Het staat haar heel leuk, zonder van haar een oud dametje te maken.

Ah, Lily Allen. Herinner je nog dat ze in alle blaadjes stond met knalroze haar? Ik jammer genoeg wel. Roze haar is eens leuk voor een feestje (als het een pruik is tenminste), maar je haren écht in zo'n kleur verven? Nee dankje, Lily.

Ik vind alle dames wel leuk staan met fel haar (op Lily Allen na, écht roze haar, bah!), maar zelf zou ik het nooit dragen! Ik heb altijd wél de roze pruik willen hebben die Natalie Portman in Closer droeg:


Maar natuurlijk is dit ook niet voor alledaags gebruik ;) Ik weet niet waarom, maar ik vind dit echt een prachtige foto!

Wat vinden jullie van deze trend in Hollywood? Yay or nay? En zou je het zelf ook eens proberen?

Veel liefs,
Diana

4 opmerkingen:

SugarblossomNL zei

Kelly Osbourne ziet er juist beter uit zo dan dat andere wat ze had haha ;) Ik vind het too much! Ik zou het niet zo gauw dragen zo.

Annabel zei

Ik vind zelf dat het best goed staat bij celebs, maar zelf denk ik niet dat ik dat ooit ga dragen!

Anoniem zei

Anoek wiel gekluden nep prauk dant wu sij zo
best je graage keje niet meer trug koomen
ik kan diet vrandren

Anoniem zei

ik vind da roze wel leuk :) ik wil zelf namelijk zwart met roze laten verven :)

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!