30 jul. 2010

Review: Gosh Soft'n Shine lip balms

Vandaag ga ik jullie mijn favoriete lipbalms/lipsticks reviewen, namelijk de Soft'n Shine lipbalms van Gosh. Ik heb er (voorlopig!) twee: Sweetheart (nr.39) en Scarlet (nr.33).Links Scarlet, rechts Sweetheart

Ik ben honest to God verliefd op deze schatjes! Ze zijn superzacht, bevatten lekker veel pigment, voeden je lippen en ruiken heer-lijk naar vanille! Bovendien zorgen ze voor een subtiele glans op de lippen. Wat wilt een meisje nog meer? :)
Ik heb mijn Holy Grails hieronder geswatcht op mijn hand:Scarlet is een zacht roze kleur zonder glitters. Het is de perfecte kleur roze voor mij, een beetje zoals mijn lipkleur but better, snappie?
Sweetheart daarentegen is rood met miniscule gouden glitters. Ideaal voor meiden die, net zoals mij, geen knalrode lipstick willen dragen, maar toch elegant voor de dag willen komen.


Sweetheart


Scarlet

Jammer genoeg krijg ik de échte kleur niet goed op de foto, maar trust me, ze zijn prachtig. Ik grijp er elke dag naar! Erg lang blijven ze jammer genoeg niet zitten, maar dat vind ik niet erg, ik werk mijn lippen graag bij :)

Pluspunten:
+ de prijs (€7,95 voor zo'n kwaliteitsproducten!)

+ de pigmentatie
+ ruikt héérlijk
+ voedt je lippen

Minpunten:
- blijft niet bijster lang zitten
- de lipbalms zijn heel zacht dus je moet voorzichtig zijn. Mijn Scarlet is al in twee gebroken, maar ik heb hem toch kunnen redden

Conclusie: Big love! Als je de volgende keer in de Kruidvat bent, ga dan zeker eens een kijkje nemen. Ik ben van plan om onder andere nog Antique Gold aan te schaffen! Voor meer swatches, klik dan hier. Dikke aanrader!


Veel liefs,
Diana♥

5 opmerkingen:

Axelle zei

Heb nog geen van volgende keer zal ik eens kijken of er geen leuke kleur voor mij bij zit :D

Diana zei

@Axelle
Doe dat, hij is het echt waard :)

Danique zei

Ik heb precies dezelfde, ze zijn echt fijn!

RWNN. zei

deze zijn echt geweldig ik heb sweetheart en barbie!

paulien zei

ik heb sweetheart (echt de mooiste kleur) en kiss. en die vind ik mwah wnat die kun je niet even snel als lipbalsem op doen omdat hij rood is..

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!