Links ♥

Op deze pagina vind je enkele blogs die ik dagelijks check. Natuurlijk heb ik er véél meer, dus ga ik deze pagina regelmatig updaten. Neem dus vooral een bezoekje op deze blogs, je zult er géén spijt van krijgen!
 • Joliette
  De zusjes L. schrijven hier dagelijks heel gevatte, leuke artikeltjes over beauty en nog veel meer. Met hun humor en originele schrijfstijl winnen ze je hart op gebied van beautyblogs zeker en vast!
 • Twinxxx
  Roxanne en Katia hebben de naam van hun leuke website over beauty en meer laten inspireren door de lipgloss Twinx van MAC. Door hun dagelijkse updates houden ze je op de hoogte van alle nieuwtjes in de beautywereld. Een must voor elke beautyblogster!
 • Love To Make Up
  Evi, soon mama-to-be, is een hele knappe dame (die trouwens op Maggie Grace lijkt, ik blijf erbij!) die mijn bloggersinstinct heeft gewekt. Door haar ben ik in de make up wereld getuimeld en heb ik inspiratie gekregen om zelf een blogje te beginnen. Zeker eens checken, het is de moeite waard!
 • Pimpernell aka Kim
  Als je fantastische ooglooks wilt zien, bezoek deze site dan zeker en vast. Kim maakt de mooiste en origineelste looks en kan prachtige foto's ervan trekken. Zelf hou ik niet van veel oogmake up, maar als ik haar creaties zie, krijg ik toch stiekem de kriebels!
 • Beauty King
  Met Samantha's blog blijf je lekker op de hoogte van allerlei nieuwtjes. Bovendien geeft ze ook vaak tips en how-to video's. Zeker een bezoekje waard hoor!
 • Pretty In Pink x3
  Astrid, de eigenaresse van deze blog, werkte vroeger samen op http://www.makeupcake.be/ met Frauke, maar is ondertussen al een tijdje bezig met haar eigen site. Ze maakt hele duidelijke foto's, reageert snel op je vragen en comments, dus kijk zeker hier eens!
 • Touch Of Make Up
  Deze dame is één van mijn eerste lezeressen geweest, dus ze heeft een speciaal plekje in mijn hart! Julie is een geweldig lieve en mooie dame die dagelijks over beauty en meer blogt. Ze geeft ook fantastische winactie's en houdt je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de beautywereld.
Wil je een linkruil? Mail me gerust!

Veel liefs,
Diana