28 jul. 2010

Review: Essence nail art stampy set

Vandaag een review over de Essence nail art stampy set die ik jullie gisteren al liet zien in mijn shoplogje. Het setje bevat een image plate, een schraper en een stempelkussentje.

Ik was superenthousiast over dit setje want mijn vriendin had ook eentje. Zij vond het echt heel goed werken en liet me ook zien hoe het werkte. Ik was benieuwd en kocht dus ook een doosje.

Ik gebruikte witte nagellak bij het uittesten. En man, wat was dat een ramp! De nagellak werd helemaal over de image plate verspreidt, alles zat onder de witte nagellak. Bovendien maakte het schrapertje allemaal krassen in de plate:


Na slechts 2 keer gebruiken!

Ook het stempeltje werkte niet goed. Als ik dan eens alle nagellak had kunnen wegschrapen, kreeg ik het sjabloontje niet fatsoenlijk op de stempel. Bijgevolg: een halve bloem. Zie hieronder:

Ik heb het toen met een ander lakje geprobeerd omdat ik dacht dat het misschien aan de witte nagellak lag. Maar het resultaat bleef hetzelfde. Echt jammer! Ik vind het niet fijn om een slechte review te schrijven over een product, maar ik had hoge verwachtingen van deze set. En normaal gezien vind ik de Essence producten heel erg fijn! Stom dus, maar moet je deze set kopen?

De Essence nail art stampy set kost €3,49. Nu, zoals ik al heb gezegd, bij mijn vriendin werkte die wél prima dus misschien heb ik gewoon een minder goed doosje gepakt ofzo. Maar als je echt een goede stamp set wilt, ga dan voor Konad. Het is misschien iets duurder maar dan ben je wel zeker dat het fatsoenlijk werkt!

Veel liefs,
Diana

37 opmerkingen:

robin ganeko zei

mhh niet kopen dus =(

Diana zei

Voor mij werkte hij niet, misschien voor jou wel :D x

Mademoiselle zei

BIj mij en een vriendin werkte hij juist wel goed, misschien moet je eens proberen je stempeltje te veilen, blijkt dat dat helpt...

Astrid zei

ze werken wel goed, maar je moet eens op het stempeltje veilen zodat het minder glad is, en de nagellak dus beter oppakt. Essence is bijna even goed als konad, ik heb ze allebei^^

lieke zei

het komt misschioen heel lullig over, maar is het beschermfolie er wel helemaal af? :$:$

ik zie namelijk nog zwarte letter aan de zijkant zitten..

Diana zei

@lieke

Haha ja dat had ik naderhand ook ontdekt! Het is er ondertussen weer af en het werkt prima, ik ga er morgen een artikeltje over schrijven. En het is helemaal niet lullig! :D x

Maysae zei

@Diana

Oooh gelukkig maar

Maysae zei

Zonde van het geldd

www.beautyking.nl zei

haha trutje dat ben echt jij weer he:Plaat ze het folietje erop zitten hahahahahahaahhahahahahahahahahahahhaha:P
gek!!:P

x

Anoniem zei

Je moet ookt plastic er af halen dat heb je ook niet gedaan zoals ik op de fotos zie bij mij werkt ie wel gewoon goed hoor!!

xx

Anoniem zei

Nou dan doe je toch echt iets verkeerd. Ik heb de set ook en hij werkt SU-PER.
Ik vind het echt een beetje dom dat je een product gaat afraden alleen door je eigen (verkeerde) ervaring,
De stampy set is super! vooral met de nagellak die erbij hoort!
Oja, lees eerst de tekst voor je m gebruikt, Je hebt de folie erop laten zitten.. --"

Anoniem zei

Bij mij deedt hij het eerst ook niet, ik ben nog een kind maar ik ben dol op mode nagels enz. maar dus hij deedt het niet:( ik had hem zelf gekocht maar ik bleef proberen en eerst kwam ik erachter dat ik het folietje er nog af moest haken:D dat had ik gedaan maar toen deedt hij het nog niet:( maar ik gaf niet op oja en inderdaadt ik had ook geen speciale nagellak gekocht uit eindelijk wel en hij deedt het:D oja je moet ook niet met nagellak remoover schoon maken nouja, dat wel maar daarna met zeep en water schoonmaken en dan ofdrogen... XD
oja op youtube zie je filmpjes maar die hebben ook geen speciale nagellak maar ik weet niet hoe het anders lukt met mij alleen met de speciale dus....!

Taartje zei

het schrapertje werkt ook maar een kant op anders gaar hij ook krassen

ivette zei

troost je, ik had ook eerst het beschermfolietje erop laten zitten XD heel erg klooien tot dat er iemand zag dat er nog iets op zat :P

Anoniem zei

ik hoop dat je gezien had dat je die folie eraf moest doen

Anoniem zei

waar koop ik dat stampy set

Anoniem zei

heb je het beschermlaagje wel van de imageplate wel af gehaald? ik heb hem ook, werk goed, maar dacht eerst ook dat de imageplaat het niet deed, bleek er een beschermlaag op te zitten.

Anoniem zei

mijn schoonzusje in tunesie had er een wil er nu zelf ook een kopen maar weet niet die setjes te koop zijn ben bij kruitvat hier geweest maar daar kende ze het niet eens dus kan iemand me vertellen waar je dit kunt kopen?

ps die plate kun je schoonmaken met een nagellakremover pad (te koop bij kruitvat ;))

Lonneke zei

echt een hele leuke blog!<3
waar kan je dit setje kopen ?
xxx

Lonneke zei

ojaa ik volg je <3

Anoniem zei

bij mij doet het super !!!
x

Anoniem zei

ik heb ook een stempy set maar heb van een vriendin gehoord dat zij het schrapertje niet gebruikt maar gewoon een oud bank pasje of zo
dan krijg je er ook geen krassen op

Anoniem zei

hoi jammer dat het niet gelukt is maar bij mij is het wel gelukt het is fijn maar het kan altijd een verkeerd doosje zijn natuurlijk. je kan het altijd gwn met nagellak remover proper maken want mijn schraperding is ook vuil omdat ik het t lang heb laten liggen (dom van me) hihi maar veel succes er mee groetjes d

sanneke zei

het lijkt me echt een gaaf ding, dat stamply set !
nu nog een kruidvat vinden die het verkoopt !

Anoniem zei

heb je daar speciale stempelnagellak voor gebruikt??
Bij werkt het namelijk prima

Anoniem zei

ik zal die stappen van de stampy set om problemen te vermeiden eens uitleggen !
stap 1 : haal de folie er af en maak de plaat eens zuiver met remover .
stap 2 : doe nagellak op het betreffende plaatje en ga met de schraper erover ( best werkt een oude bankkaart ofzo ).
stap 3 : druk goed hard met de stempel op de image plate ( in geval slechte stempel veil er lichtjes over ) en ga met een draaibeweging met de stempel over je nagel ! simpel !!! voor meer advies ga naar youtube tik essence stampy set in en ga naar onder klik op het filmpje van 1:37 en voilà je hebt schitterende nagels !!! ;)

Anoniem zei

je kan de stampy set in kruidvat kopen de meeste kruidvaten hebben ze niet ! niet erg blijven zoeken !!! zelf heb ik 6 kruidvaten afgeschuimd om hem te vinden ! de moeite waard hoor !!!;)

Anoniem zei

Eerst het folietje eraf halen voordat je het uitprobeerd en een slechte review schrijft -.-"

Anoniem zei

hij werkt wel alleen moet je hem wel schoonmaken met nagellakremover als je hem hebt gebruikt

Anoniem zei

Ik heb die van Konad en die is echt super!
maar die van essence heb ik uitgeprobeerd bij een vriendin...
wat slecht en wat een kwaliteitsverschil joh!
Ik ben toch wel erg blij met mijn Konad stamping nail art die ik al een jaar heb, en nog steeds goed is! <3

Anoniem zei

En het kan ook aan je nagellak liggen. Sommige nagellakjes zijn te dun voor stamping nail art. xx

Anoniem zei

je moet nadat je een patroon op je nagel hebt gestempeld de image plaat met die schraper schrapen en daarna met een watje met nagellakremover schoonmaken. Ook de stempel kussen moet je met een watje schoonmaken. Dan ben je klaar voor je volgende nagel :)

Anoniem zei

je moet wel speciale nagellak kopen, anders werkt het niet

Anoniem zei

Bij mij werkt hij goed, wel krassen maar die zie je niet op de stempel ;)

Nadia Leur zei

Je moet er speciale nagellak voor hebben en met het schrapertje niet te hard duwen er komen wel een paar krasjes maar geen diepe daar heb je dus geen last van en na het gebruiken moet je het schoon maken anders blijft het inderdaad vies dacht je soms dat die nagellak uit zichzelf verdwijnt

Nadia Leur zei

Je moet er speciale nagellak voor hebben en met het schrapertje niet te hard duwen er komen wel een paar krasjes maar geen diepe daar heb je dus geen last van en na het gebruiken moet je het schoon maken anders blijft het inderdaad vies dacht je soms dat die nagellak uit zichzelf verdwijnt

Anoniem zei

Hallo,
Zelf heb ik zo'n setje van Konad.
Als je het gebruikt met gewone nagellak werkt het niet, omdat de stempel het niet goed kan oppakken. Essence heeft daarom lakjes speciaal voor dit setje in hun assortiment, genaamd stampy nail polish (ofzoiets)

X Lisanne

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!