22 aug. 2010

NOTD: Just Married - Catrice

In mijn shoplog van gisteren konden jullie mijn aankoopje al zien: Just Married van Catrice. Ik nam hem mee omdat ik een neutraal, zacht kleurtje zocht om te dragen naar het werk. Ik kan daar namelijk niet komen aanzetten met fluoroze nagels :)
Just Married is een hele lichte roze kleur met mini shimmers. Hij is wel héél sheer, en om de exacte kleur zoals in het flesje te krijgen moet je zeker 4 laagjes op doen. Maar dat is niet zo erg aangezien het lakje supersnel droogt! Binnen de minuut is het hard en kun je weer handenarbeid uitvoeren :)

Toch vind ik dit kleurtje maar niks. Het vloekt namelijk énorm met mijn huidskleur! Mijn huid heeft een gele ondertoon, en daar past lichtroze helemaal niet bij, naar mijn mening. Dit zie je best wel goed op de laatste foto.
Opeens bedacht ik me dat ik wel 4 laagjes heb aangebracht. Ik besloot om maar 1 laagje te doen en zien wat het effect was, maar helaas, je zie het roze nog steeds heel goed. Niks voor mij dus, jammer genoeg.
Heel jammer, ik vind het namelijk een hele mooie kleur, maar het past gewoon niet bij mij. Als je een roze ondertoon hebt is het wél geschikt. Gek he, dat je huid bepaalt of iets mooi staat of niet?!

Oh, en voor de meiden met een gele ondertoon die nog steeds een neutraal kleurtje zoeken, raad ik Ginger van Gosh sterk aan! Ik ben er gek op en draag hem echt elke dag. Jammer genoeg zit hij niet meer in de vaste collectie, maar zoek toch eens rond op eBay. Echt de moeite waard!

Gingerrrr

Veel liefs,
Diana

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Jammer dat die catrice niet goed bij je past. Op de eerste foto's lijkt die vet mooi. Maar die laatste :-( Noop. 4 laagjes? Woohh. Dat is veel. Het halve potje onderhand. IK vind die ginger van gosh echt mooi. Jammer dat je hem via ebay moet spotten. Ik zou zelf die kleur van catrice niet aanschaffen. Zoals je inderdaad al schrijft hij past niet bij mijn huid. Dat is hetzelfde bij mij. Hahaha.

Liefs, xxxx

Diana zei

@Kalypso
Yep, inderdaad een half potje haha :D Bruintinten en goudtinten staan mij beter dan lichtroze denk ik zo.. x

Floor en Marjolein zei

Ik denk ook dat deze mij niet staat...

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!