5 aug. 2010

Update winactie!!

Goeienavond, mijn chicas!

Ik heb een kleine update over de winactie. Jullie kunnen meedoen tot 7 augustus, had ik geschreven, maar ik heb een klein probleempje.
Zoals jullie misschien al weten (of niet!) werk ik heel augustus van maandag tot vrijdag van 8 tot 5. Daardoor heb ik geen tijd meer om naar het postkantoor te gaan om het pakketje te verzenden. Dat gaat alleen zaterdagochtend.
Nu, 7 augustus is een zaterdag. Als ik de winactie tot dan laat lopen, kan ik heb cadeautje pas volgende week zaterdag versturen! En dat vind ik persoonlijk best wel lang! :D

Dus, daarom sluit ik de winactie morgenavond. Zo kan ik zaterdagochtend het hopelijk, als er niks mis loopt, op de post doen. Voorlopig heb ik deze dames op de lijst:

- Liefde voor Beauty
- Merel
- Robin
- Jessica Damen
- Astrid
- Aniek
- Maysae
- RWNN
- Twenty4beauty
- Nena
- Masja
- Benthe
- Annabel

Als je nog mee wilt doen, doe het dan vóór morgenavond! Want morgen, 6/08/2010 om 20.00 kies ik een winnares uit. Het zou perfect zijn als je dan meteen je gegevens zou kunnen opsturen zodat ik het zaterdagochtend op de post kan doen! Zo niet, dan moet je jammer genoeg een weekje langer wachten... Sorry!

Veel liefs,
Diana

4 opmerkingen:

Masjaah zei

heej! Ik volg je ook op bloglovin en twitter Ö

Benthe zei

Ik heb net meegedaan, nice!

LiefdeVoorBeauty zei

Ik ben aan het duimen haha :)

SugarblossomNL zei

Jammer dat ik het gemist heb :(

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!