19 jul. 2010

Mijn favoriete blogs

Natuurlijk werd mijn inspiratie om een eigen blog geprikkeld door iemand. Hieronder volgt een lijstje met blogs waar ik dagelijks reikhalzend op een update wacht:

http://www.misslipgloss.nl/
Echt absoluut één van mijn favorieten. Deze site wordt dagelijk meermaals geupdate met leuke posts over allerlei interessante onderwerpen. Een leuke, mooie meid met een superblog!

http://www.joliette.be/
Een mede-Belgje met een superleuke blog. Deze zusjes hebben een kleurrijke blog met leuke artikels boordevol mooie foto's en grappige comments.

http://veracamilla.nl/
Deze site check ik ook dagelijks. Ik hou vooral van haar filmpjes, ze komt zo leuk en lief over! Zij schrijft over high end merken zoals MAC maar ook over leuke budgetmerken.

http://lovetomakeup.be/
De blog waar het allemaal mee begonnen is. Door Evi ben ik verslaafd geraakt aan beautyblogs. Zij was de eerste site waar ik op terechtkwam en boy, was I hooked! (En p.s. vinden jullie ook niet dat zij lijkt op de mooie Maggie Grace van Lost of ben ik de enige?)

http://www.beautygloss.nl/
Op deze site vind je echt heel veel tips en how-to's. Echt een leuke site waar ik véél van heb bijgeleerd. Ook krijg je door Mascha een exclusieve blik achter de schermen van modeshows! Zeker een aanrader.

http://www.lovethatmakeup.tk/
Dan nog deze website, gemaakt door een 14-jarige (!) meid, Teddy. Ze ziet er veel ouder en volwassener uit dan ze is! Ook haar website staat vol interessante artikels en is zeker een kijkje waard.

http://www.beautytreat.nl/
Ah, de dame die het geniale idee kreeg om een goodiedoos te starten! Jammer genoeg heb ik deze nog niet ontvangen, al hoop ik deze snel te krijgen, ik heb namelijk nog tonnen make up die gewoon zielig in de kast liggen, wachtend op een nieuwe thuis. Ook hier vind je veel swatches en reviews.

Zo, dit zijn de blogs die ik toch elke dag minstens 1 keer check. Het leuke is dat ze allemaal enkele keren per dag updaten, wat heel leuk is. Deze meiden zijn mijn grote inspiratie en ooit hoop ik ook in hetzelfde rijtje te horen!
Let wel, dit is nog een korte lijst. Ik heb in mijn favorieten meer dan 30 blogs staan, wat ik toch een beetje te veel vind om ze allemaal op te noemen. Misschien schrijf ik later nog een artikeltje over de andere blogs!

Nu duik ik lekker mijn bedje in, al vrees ik dat ik niet veel kan slapen door de hitte.
Slaapwel ♥

6 opmerkingen:

Evi zei

Hey Diana

Veel plezier met je blog, het is echt fijn om te doen. En tuurlijk check ik je blog, zit je ook op twitter? Daar volg ik veel blogs.

Ik vind zelf niet dat ik zo op Maggie Grace lijk, maar vind het wel een super complimentje :)

Liefs, evi

Teddy zei

Hey Diana,

Bedankt voor je lieve stukje over mijn blog! Net zoals Evi zegt heb je twitter? Dan kan je mij ook volgen.

Bedankt nogmaals,
Liefs
Teddy

Anoniem zei

Deze staan ook allemaal bij mijn favorieten:) In het totaal staan er wel een stuk of 95 op:)

Maysae zei

Dit zijn ook mijnes, alleen met Beautylab erbij.

Anoniem zei

Die zijn ook absoluut miij favo's ik heb er eigenlijk teveel om op te noemen. Maar beuaytgloss en misslipgloss zijn de beste (L) liefs, xxxx

Anoniem zei

Misslipgloss is echt leuk!
Oeh,jij bent ook belg? Ik ook ^^ (godgod wat ben ik weer interessant ...)

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!