11 aug. 2010

Update: 18de verjaardag!

Haaaaaaaaaai allemaal! Vandaag mijn allereerste artikel als officieel volwassene :DHet is dus de traditie om de vooravond van je 18de verjaardag dat je vrienden langskomen en je huis 'versieren' met wcpapier, confetti en scheerschuim en kinderfoto's. Gisterenavond was het dan zover!

Om 7u had ik alle stoelen tevoorschijn getoverd, hapjes en bier, schuimwijn, cola en... Kidibul (!) op de tafel gezet. Ik weet dat ik niet thuis mocht zijn want het moest allemaal een verrassing zijn, maar ik had iets van, vergeet het maar! Langzaamaan kwamen mijn vrienden aan. Ik moest van hen mij verstoppen op mijn kamer terwijl ze losgingen. Zie hier enkele sfeerfoto's die mijn zusje getrokken heeft:
Ik heb geen bomen of iets anders in mijn voortuin staan, dus ze moesten creatief zijn. En dat waren ze zeker! Een beeld vanuit mijn raam:


Oh en het erste van al: het REGENDE. Jaja, alles was nat... Gelukkig was het tegen de tijd dat ik terug thuis was van het werk al grotendeels opgedroogd!

Toen begon het feestje bij mij thuis. We hebben het beschaafd gehouden hoor! Gezellig voor de televisie gezeten, gepraat en geroddeld :) Nog een groepsfoto:


En dan het leukste: mijn cadeautjes! Ik had een klein lijstje opgesteld met wat ik allemaal graag zou willen hebben, en er stonden hoofdzakelijk spulletjes voor op mijn kot. Dit is wat ik gekregen heb:

Een rek van de IKEA

Een magneetbord mét klok, die mijn vrienden al volgekrabbeld hadden :)

Glazen!

Een haardroger

Van mijn zusje: bon voor de ICI Paris twv €30, verband (ik ben allergisch voor muggenbeten dus moet ik dat altijd inbinden :p), nachtcrème Estée Lauder, Givenchy parfum, 2 superlieve magneetjes, een sleutelhanger

Een tas uit Italië, kaarten, geld, nog eens bonnen twv €20 van de Ici Paris

Een superleuke sleutelhanger van Londen :D

Van mijn zus krijg ik nog een microgolf voor in mijn kot! Meer hoef ik niet van haar: ze heeft alle drank en eten betaald, en we gaan nog eens uiteten zaterdag!
Ik ben echt superblij met de cadeautjes!! Met de bonnen van Ici Paris ga ik Rose the One van D&G kopen :D Oh, en nog een foto van mij en mijn verjaardagstaart (een chocoladetaart met chocomousse en slagroom hmm!)


Dit was echt mijn beste verjaardag ooit! Ik had graag gewild dat mijn ouders er bij waren, maar daar valt niks aan te doen.
Oh, en héél erg bedankt voor jullie lieve wensen! :D

Veel liefs,
Diana <33333

6 opmerkingen:

Marijke zei

leuke cadeautjes!!

valérie zei

Gelukkige verjaardag!!!!

Ooh, da's geweldig grappig dat je vrienden dat komen doen. Ik wist niet dat dat een traditie was... waar woon je dan ergens?

Mademoiselle zei

Gelukkige Verjaardag! En leuke verassingkjes! ;)

astrid zei

lijkt me superleuk!

www.beautyking.nl zei

zo hey toe maar:P
leuk man!:D

Anoniem zei

wat leuk gedaan allemaal!! echt lief van hun :)

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!