3 aug 2010

Mijn reinigingsproducten

Je make up eraf halen is een absolute must. Je mag echt niet gaan slapen met nog een plamuurlaag op je gezicht, dat is vreselijk slecht voor je huid. Daarom is het een goede gewoontje om je gezicht te reinigen zodat je huid wat kan rusten.



Vandaag toon ik jullie mijn lievelingsproducten om mijn gezicht mee te reinigen! En leuk weetje: ze zijn hélemaal niet duur!

Mijn absolute lievelingsmerk is Bourjois. Niet enkel hun make up, maar ook hun douchegels en reinigingsproducten zijn helemaal het einde. Ze werken goed en kosten niet veel, ideaal dus voor elke meid.

Als eerste de Bourjois Fresh Cleansing Milk. Deze reinigingsmelk moet je op een wattenschijfje of iets dergelijks doen (een erwtje ervan is genoeg) en daarmee haal je al je make up af. Deze make up remover gebruik ik elke dag voor het douchen, dan is het allergrootste deel al eraf. Hij zou naar komkommer ruiken, maar mijn neusje zegt dat het eerder chemisch ruikt! Maar dat maakt niet uit, het stoort niet erg en de geur vervaagt wel snel. Het belangrijkste is dat hij zijn werk doet, natuurlijk. De swatch:



Daarna was ik mijn gezicht met deze reinigingsgel. Hij ruikt lichtjes hetzelfde als de make up remover, maar is toch iets frisser. Ook voelt hij lekker koel aan op de huid. Deze gel schuimt niet, wat ikzelf best stom vind (ik vind altijd dat iets beter werkt als het schuimt haha :) ). Er is nog een variant van dit maar dan schuimend, dus die haal ik de volgende keer want ik vind hem echt goed! Hij maakt mijn huid lekker zacht en fris. Swatch:



De laatste stap van mijn reinigingsritueel is deze Vitamin Enriched Toner. En omigosh, ik hou van dit product!
Wees niet bang van de oranje kleur; je wordt heus geen Oompa Loompa :) De toner ruikt heerlijk naar mandarijntjes, grote pluspunt dus!
Toen ik deze toner pas begon te gebruiken merkte ik direct een verschil: mijn huid werd echt wel gladder en minder rood. Toen ik op een avondje de toner vergeten was te gebruiken, voelde mijn huid wel wat trekkerig aan. My skin needs this!

Als ik terug kom van een feestje of gewoon van het uitgaan is het altijd best laat en dan heb ik geen zin meer om bovenstaand ritueel te herhalen. Daarom heb ik deze reinigingsdoekjes van Bourjoir, de Express Cleansing Wipes.

Bourjois beweert dat deze doekjes je make up in 60 seconden verwijdert. Wow! Ik heb dat eens voor jullie uitgetest, met timer en al! En ja hoor, in 60 seconden is je make up eraf. Wel niet hélemaal, 100%, maar als je daarna nog wat water op je gezicht doet is je huid wél volledig schoon. Een dikke aanrader dus! Alleen vind ik de geur wat minder. Hij stinkt niet hoor, maar hij is best sterk. Mijn handen ruiken de volgende ochtend nog steeds er naar, best stom dus.

Pluspunten:
+ werken allemaal supergoed
+ goede prijs

Minpunten:- zeer sterke, aanwezige geur

Deze reinigingslijn van Bourjois vind ik ge-wel-dig. Voor zo'n lage prijs (zie beneden) krijg je kwaliteitsproducten. Zeker de moeite waard als je een goede make up remover en dergelijke zoekt!

Fresh Cleansing Milk - €5,99
Vitamin Enriched Toner - €4,99
Express Cleansing Wipes - €3,99
Reinigingsgel - €5,49

Veel liefs,
Diana

6 opmerkingen:

Unknown zei

de doekjes had ik een tijd geleden ook eens aangekocht maar het gaf mij echt een brandend gevoel.

Diana zei

@mysterious.brunette

Wat jammer dat ze niet werken voor je. Hopelijk heb je betere ervaringen met de andere producten :)

LiefdeVoorBeauty zei

Leuk artikel heb je weer geschreven!! :)

Anoniem zei

looks nice! en uitgebreid =) ik vind bourjois altijd zulke cute verpakkingen hebben!

Celeste zei

allemaal bourjois producten!
ik vind hun producten erg fijn, maar hun oog make-up remover (groene fles) maakt de huid rondom mijn ogen een beetje droog.

verder zijn het fijne producten :D (de douchegels zijn ook fijn!)

Liever-Loeder zei

lekker allemaal bourjois spullen, vind dat ze ook zulke leuke verpakkingen hebben!

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!