3 aug. 2010

Essence Limited Edition: Denim Wanted

De nieuwe limited edition van Essence is bekend! Het heet Denim Wanted en komt in september uit. Deze collectie bevat enkele superleuke producten die ik zeker zeker zeker ga halen!

Mijn favoriete producten uit deze collectie: 2 gelliners met kwastje! Je hebt hem in de kleuren 01 Vintage style en 02 Five-pocket grey en kost €2,49.Verder vind je ook enkele duo eye shadows in de kleuren 01 Forever mine, 02 My boyfriend’s jeans en 03 I love my jeans. Deze duo's kosten €2,49 per stuk.

De eyeliner van deze collectie is een glitter oogpotlood in de kleur Denim blue. Deze zal €1,29 kosten.


Essence zorgde ook voor 2 lipglossjes in superschattige verpakkingen! Er zijn 2 kleuren: 01 High waist pink en 02 I like your shorts. De glossjes zullen €1,79 kosten.


Er zijn ook 4 leuke nagellakjes in de collectie in de kleuren 01 High waist pink, 02 I love my jeans, 03 My boyfriend’s jeans, 04 Forever mine en 05 Five-pocket grey. Ze zullen €1,79 per stuk kosten.
Tot slot nog enkele leuke accesoires. Een armband voor €1,49 en patches om op je kleding te naaien voor €1,99.Ik vind het een leuke collectie, maar zelf zou ik enkel de gelliner halen. Het zijn mijn kleuren jammer genoeg niet!Wat vinden jullie van deze collectie?

Veel liefs,
Diana <3

P.S. Nu kruip ik mijn bedje in, morgen wacht er weer een lange dag werk :( Slaapwel!

4 opmerkingen:

SugarblossomNL zei

Gaaf zeg! Ik heb een Gelliner van MAC maar hebben ze ook andere kleuren van Essence als Gelliner? Dan ga ik die ook halen!

Floor en Marjolein zei

Oh gosh, dit vind ik echt een gave collectie! Ook goed dat ze met gelliners komen, maar daar gebruik ik toch mijn eigen kwastje voor (A)

Anoniem zei

ziet er leuk uit ! :)

Diana zei

@SugarblossomNL

Nee jammer genoeg alleen deze twee kleuren! Ik had liever een zwarte erbij gehad, maar wie weet.. :)

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!