30 jul. 2010

De top 10 slechtste nagellaknamen

In de beautywereld lopen er wel eens rare vogels rond die leuke producten rare namen geven. Ik heb eens wat research gedaan en heb de 10 slechtste nagellaknamen (in my opinion ;) ) uitgezocht voor jullie! 

Shocked, indeed!
10. China Glaze - C-C-Courage C-C-Courage? Kon China Glaze het niet gewoon Courage noemen? Zo krijg ik het gevoel dat ze een beetje "spotten" met stotteraars...

9. Essie - Rock Star Skinny
Dit vind ik best beledigend voor de rocksterren onder ons. Wie zegt dat ze allemaal skinny moeten zijn?

8. Essie - Meet Balls
Leuk kleurtje! Maar de naam... Meet Balls? Een woordspeling op meat balls? Doet me toch aan andere dingen denken hoor... :)

7. OPI - Iris Was Thinner
De vrouwen van tegenwoordig staan al genoeg onder druk om slank te zijn. Een naam die doet denken aan "I wish I was thinner" kunnen we dan wel missen.

6. Illamasqua - Blow
Foei, Illamasqua! Wat als een klein meisje 10 aan haar mama gaat vragen wat de naam betekent?

5. Illamasqua - Phallic
Illamasqua houdt van namen die naar seks verwijzen.

4. Nars - Pussy Galore
Oke, verwijzing naar de dame genaamd Pussy Galore uit James Bond, maar toch...

3. Bleach Black - Jizz
Voor degenen die het niet snappen: Jizz is Engels voor sperma. Ik zou me toch niet gemakkelijk voelen als ik Jizz op mijn nagels smeerde...

2. MAC - Juarez
Juarez is een stadje in Mexico waar al duizenden vrouwen vermoord zijn geweest zonder reden. En laat nu net zijn dat MAC en Rodarte met hun samenwerking aandacht willen vragen voor de situatie daar. Dan lijkt zo'n naam me toch niet zo gepast. Gelukkig doneert MAC nu 100.000 dollar aan Juarez! Lees het hele verhaal bij Temptalia.

1. American Apparel - Hassid
Een Hassid is de traditionele zwarte kleding die Joden dragen. ...Waarom zou je in godsnaam je nagellak daar naar noemen? Ik vind het een beetje racistisch.

Voor ik deze artikel beëindig wil ik nog iets delen met jullie. Er is een merk waarvan bijna ALLE namen ongepast zijn: Naughty Nailz. Ze verwijzen allemaal naar seks. De ergste vind ik "12 Inch Gang Bang". Need I say more? Waarom zou je in godsnaam je nagellak zo'n naam geven?!
Nog een handgreep van hun fantastische nagellaknamen: I'm on bottom (basecoat, hmm), Get off!, Red thong in divorce court, Sextacy,... Noem mij preuts, maar daar koop ik geen nagellak van.
Tot slot nog een merk wat ik jullie niet wilde onthouden: JewNails cosmetics. Uh, serieus?! Wat is er anders aan Joodse nagels? Jezusmina.

Ik moet toegeven dat ik, na mijn research voor dit artikeltje, opeens heel blij ben met de merken die hun nagellak nummertjes geven. Hmpf.

Veel liefs,
Diana ♥

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ohmygoshhh erg zeg hahaha ! soms snap ik ook niet wat een naam er mee te maken heeft ... noem alles gewoon roze, lichtroze enz. lol

Agnetha zei

Super leuk artikel! Hoe ben je toch achter al die namen gekomen zeg?!
Sommige zijn inderdaad zo slecht dat ik niet de nagellak op mn nagels zou willen hebben :-)

Diana zei

@Agnetha
Tik: "stupid nail polish names" in bij Google en je vindt een hele lijst :D

Maysae zei

Hi-La-Risch!

RWNN. zei

wat een namen hahah

Nena zei

hoe ze het soms ook verzinnen... vreselijk!!!

hoewel het soms dan ook wel weer grappig is!!! meestal kijk ik toch wel eerst naar de namen!!! is toch wel fun!!! maar deze gaan idd te ver!!! het moet wel leuk blijven!!!

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!