2 aug 2010

Blush Stash

Vandaag een artikeltje over mijn bescheiden blush stash! Ik hou van blush: het geeft je gezicht een gezond kleurtje en laat je er meteen levendiger uitzien. Ik kan er echt niet zonder <3


Benieuwd naar de swatches? Kijk dan snel verder!


Eerst: de Catrice Riviera Rose. Ik had deze gekocht nadat ik een superleuke review had gelezen op lovethatmakeup, maar jammer genoeg is dat artikeltje weg. Het is een zachte, perzikachtige kleur die je een gezonde blos geeft! Zie de swatches: 


Dan: één van de blushes waarbij veel beautyblogsters bij zweren: Pearlescent Pink van Wet'n Wild. En ik moet mij ook aansluiten bij dit clubje! Het is namelijk een prachtige kleur: roze met subtiele gouden glittertjes. Doet erg denken aan de NARS Orgasm, heb ik gehoord. (swatch onderaan)

Ik hou van peachy kleurtjes, daarom dat ik ook meteen Nude Peach van de LE van Catrice haalde. Maar jammer genoeg liet ik hem bij de thuiskomst vallen, waardoor hij in miljoenen stukjes brak!
Ik redde wat er te redden viel en fixte het met wat alcohol. Het doosje en de blush zien er erg gehavend uit, maar de kleur is nog intact. Ik gebruik het nog supervaak, echt een favoriet van me.

Dan nog een kleur die tot dezelfde familie behoort: Glow van ELF. Deze kostte €1, en het is de beste product waarvoor ik een euro heb betaald! Deze blush doet ook sterk denken aan NARS Orgasm. Hij is heel erg peachy en flatteert iedereen.



Mijn eeuwige favorieten; de ronde potjes blush van Bourjois! Ik heb er jammer genoeg maar twee, maar ik heb het gevoel dat die collectie snel zal uitbreiden. De kleurtjes zijn supergepigmenteerd, blijven lang zitten en ruiken heerlijk! Dit zijn mijn Holy Grails, zeker en vast.



Deze lip&cheek stain van 2True is eigenlijk echt een goede dupe van Benetint. Geeft dezelfde kleur, blijft heel lang zitten en ongeveer dezelfde verpakking. Alleen jammer dat deze een vies geurtje en smaak heeft, ik zou hem echt niet aanraden voor op je lippen (tenzij je niet aan je lippen likt :) ).

Dit is mijn allereerste blush. Ik heb hem al een jaar of 2, maar hij is nog steeds vol. Ongelofelijk! Bovendien is de verpakking ook superhygiënisch en handig in gebruik. Alleen het kwastje zou ik niet gebruiken: veel te stug en te klein. De kleur is ook prachtig, geef je een gezonde flush.


Tot slot nog 2 bronzers: Meteor Brown van Maybelline en Bronzing Star van Essence. Zoals je op de foto hieronder goed kunt zien is die van Maybelline een stuk bruiner, terwijl de bronzer/blush van Essence ook een beetje een rode ondertoon heeft. Hij bevat ook meer shimmer dan Maybelline. Allebei superleuk!

Ik vind het maar een kleine stash, vergeleken met sommige meiden. Maar dat doet er niet toe want ik hou van de producten die ik heb :) Ze zijn niet superduur, maar van hele goede kwaliteit, dus ga zeker eens snuffelen in de Kruidvat!

Veel liefs,
Diana

P.S. Ik had jullie 2 artikeltjes beloofd, maar ik ben gewoon véél te moe daarvoor. Ik heb superslecht geslapen, heb 2 gigantische pijnlijke muggenbeten en mijn werk is vermoeiend :( Daarom een groot artikeltje, en morgen 2, beloofd! <3

9 opmerkingen:

Anoniem zei

oehh bourjois blushes zijn zooo leuk! die verpakking is ook altijd lovveee !

Diana zei

@dollysweet

Ja ik wil ze allemaal haha :)

Unknown zei

Die van catrice heb ik ook, ik heb ze toen allebei genomen en het zij eigenlijk degene waar ik het meest naar neem.

LiefdeVoorBeauty zei

Whoeeee, dat is veel! Ik heb er maar 1 :P

Pretty Beauty Land zei

Leuke Stash! Die van Wet 'n Wild heb ik ook! ben er ook héél blij mee!

RWNN. zei

ik ga denk ik tog maar is kijken bij de bourjois blush, wanneer ik weer geld heb om aan make-up uittegeven hihi!

Twenty4Beauty zei

Ik gebruik ook een blush van Bourjois. Alleen mijn stash is nog niet zo uitgebreid als die van jou ;-)

Stefanie Schreurs zei

ik gebruik de lipstain juist voor mijn lippen
hij smaakt inderdaad niet zo lekker maar goed hij blijft echt zo lang op en met een lekker smakende lipbalsem of gloss heb je nergens last van ;)

Anoniem zei

Oeh ziet er leuk uit!! Wat voor borstels gebruik jij eigenlijk voor je blush? Ik vind die verpakkinsborsteltjes meestal niet zo goed.. alsof er een ''veeg'' blush op mn wang zit =P
Welke kwasten (goedkoop en voor mensen in Nederland) zou je mij aanraden voor poeder en welke voor blush? hihi

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!