1 aug. 2010

Wishlist: Sephora

Toen een tijdje geleden met school naar Rijsel/Lille ging, liep ik samen met mijn vriendinnen de Sephora binnen. Ik was verliefd. Ik had toen niks gekocht want ik wil graag wat weten over een product vóór ik het koop. Ik was zeker van plan om terug te gaan, aar aangezien Rijsel niet bij de deur ligt, heb ik dat vaak uitgesteld.

Tot nu. Stom van me, maar ik ontdekte een half uur geleden pas dat er een Sephora is in Maastricht! Ik sprong een gat in de lucht. Voorlopig heb ik geen tijd om langs te gaan door mijn werk, maar over een maandje laat ik me hélemaal gaan. Ik heb alvast een kleine wishlist opgesteld, kijken jullie mee?Benefit to go beauty bestsellers - $30
Deze móet en zál ik hebben! Dit setje bevat de Some Kind-A Gorgeous (foundation faker), de Posie Tint, High Beam en de 'That Gal' primer, allemaal in een mini-verpakking. Héél leuk om het eens uit te proberen, en de High Beam en Posie Tint zullen waarschijnlijk heel lang meegaan.


The Balm Stainiac - $17
Ik heb altijd een cheek-en-liptint gewild, en deze lijkt me een goed product om mee te beginnen.


Beautyblender starter kit - $34,95
Deze kent iedereen wel, denk ik. Lijkt me een fantastisch product!

Sephora Stippling Brush - $35
Als ik de beautyblender niet vind, ga ik deze zeker kopen. Ik ben namelijk op zoek naar een goede kwast/spons om foundation mee op te brengen.

Anastasia Highlighting Brow Kit - $20
Anastasia is hét merk als het op wenkbrauwen aankomt. Als ik dit setje niet vind, ga ik sowieso iets anders van dit merk kopen.
Zo, dit was mijn wishlist. De prijzen staan wel in dollar want ik vond de prijzen in euro niet. Maar ik denk dat ik, na een maand hard werken, mezelf eens mag verwennen!
Wat vinden jullie van deze wishlist? Heb je zelf ook eentje?

Veel liefs,
Diana♥

5 opmerkingen:

Anoniem zei

ik wil de beautyblender oooook <3!

Sanne zei

Ik heb nu pas een paar artikels gelezen van je and i love it! Ik heb ook een blog maar hoe kom je aan een leuke lay-out?

Samantha zei

Wat een leuk setje van anastasia, die moet ik hebben hoor :P

Twenty4Beauty zei

Dat setje van Benefit ziet er leuk uit!!

Diana zei

@Sanne
Je kunt hem vinden bij lay out sjablonen en zelf maken! Als je nog hulp nodig hebt, mail me dan en dan geef ik je een gedetailleerdere uitleg :)

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!