31 jul. 2010

Lolita Lempicka parfum

Een hele tijd geleden was er bij de Flair een parfum winactie. Ik heb meegedaan en tot mijn verbazing heb ik het parfum van Lolita Lempicka gewonnen!


Het eerste wat me opviel was de verpakking. Hoe schattig! Het flesje is in de vorm van een appeltje met gouden versieringen en in supercute letters staat er Lolita Lempicka. En de naam alleen al, Lolita <3

"De geur opent met opvallende topnoten als anijs en klimop. Het hart van de geur bevat zachtgeurende bloemen als viooltjes, iris en amarena-kers. De basis tenslotte bestaat uit fluweelzachte vanille- praline, tonkaboon, vetiver en muskus."
   
 Dit parfum ruikt héérlijk. Ik kan de geur niet meteen plaatsen, maar ik kan wél zeggen dat ik veel complimentjes heb gekregen toen ik dit geurtje droeg.Zoals je kunt zien is het een redelijk klein flesje (50 ml) en het past perfect in mijn hand. Dit geurtje is frisser dan The One van D&G dus ook beter geschikt voor overdag.
Aangezien ik deze gewonnen heb weet ik de prijs niet precies, maar ik geloof dat het rond de €50 ligt. Natuurlijk niet goedkoop voor zo'n klein flesje, maar de geur is heer-lijk en blijft ook lang hangen! Zeker de moeite waard om eens aan te snuffelen de volgende keer als je in de parfumerie bent.

Veel liefs,
Diana 

3 opmerkingen:

Lotte zei

Oh het flesje alleen al is prachtig!

Twenty4Beauty zei

Een vriendin van mij heeft die ook, en hij ruikt inderdaad heerlijk!!

Anissa zei

ik heb m zelf ook, en hij ruikt echt heerlijk
ik heb al veel complimentjes gehad

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!