6 sep. 2010

Perbericht: Herôme W.I.C. Canada

Deze winter laat World Inspired Colours van Herôme zich inspireren door het op één na grootste land ter wereld: Canada! Het land van pure schoonheid, bosrijke en bergachtige gebieden, imposante en multiculturele steden. W.I.C. vond in Canada haar winterinspiratie en introduceert 6 nieuwe nagellakken.
Geïnspireerd door Canada gaat W.I.C. deze winter voor fris, chique, speels, fel en warm! W.I.C. Québec en Missisauga geven geven iedere outfit een extra feestelijke nuance. Voor een echte 'winterlook' zijn de frisse W.I.C. Winnipeg en Ottawa de échte must-haves. Extra warmte gedurende koude winterdagen zijn te vinden in de chique, diepe kleuren groen en rood van W.I.C. Vancouver en Surrey! Kortom, zes verschillende winterkleuren, voor iedere outfit een perfecte W.I.C. winter nagellak!

Frost your nails!
 De eerste W.I.C. winter nagellak is vernoemd naar een koude en echte winterstad, namelijk: Ottowa! Het kanaal Rideau Canal loopt dwars door de stad en is gedurende de winter bevroren. Daarmee vormt het de grootste ijsbaan ter wereld (bijna 8 km)! De stad organiseert iedere winter de Winterlude met onder andere sculpturen van ijs en sneeuw. De stad straalt wit uit en verdient daarom de trendy witte W.I.C. Ottowa die iedere outfit winters en hip maakt!

Sophisticated green!
Ga voor frisgroen met W.I.C. Winnipeg. In de winter is het één van de koudste steden ter wereld waarvan de temperaturen 's nachts dalen tot
-18°C en 's zomers stijgen tot meer dan 35°C. Koel is hierbij de gulden middenweg en daar zorgt deze zachtgroene kleur voor, die vernoemd is naar Winnipeg. Een 'coole' frisse winterkleur waarmee iedere outfit opvallend en toch zacht oogt.
Herôme heeft tevens gekozen voor een diepe, donkergroene nagellak, vernoemd naar Vancouver. Één van de meest aantrekkelijke steden ter wereld vanwege de bosrijke omgeving, puurheid, schone lucht en het milde klimaat. Een prachtige stad voor een prachtige W.I.C. kleur!
Une soirée chic!
Québec is de chique Canadese stad met een Franse uitstraling. Alle stadsmuren, imposante kerken en kathedralen geven een Franse knipoog en maken de stad uniek voor Noord-Amerika. Daarom krijgt deze stad ook een unieke W.I.C. winter nagellak; een bronzen tint met prachtige feestglimmer. Uitstekend voor feestelijke kledij maar ook hip bij een 'nude look'. Camel jassen, gouden accessoires en W.I.C. Québec zorgt voor 'la touche finale'.


Classic with red!
W.I.C. Surrey is een chique, donkerrode kleur met een vleugje aubergine en geeft extra warmte aan de winter. Een bijzondere kleur voor een bijzondere plaats want het Canadese Surrey wordt omringd door een bijzonder bosrijk gebied bestaande uit voornamelijk rode ceder en braambesstruiken.Miss Red!
De zesde kleur staat voor fris, hip, knal en past als geen ander bij de snelgroeiende, multiculturele en jonge stad Mississauga. Een moderne stad met een druk bedrijfsleven, veel kunst en culturele activiteiten. Kortom, een veelzijdige, bruisende stad die aansluit bij een knallende, opvallende en pittige kleur. De felrode W.I.C. Mississauga geeft de outfit een opvallende look en is ideaal voor een feestelijk outfit!


Net als alle W.I.C. nagellakken zijn ook de winterkleuren zuurstofdoorlatend en verrijkt met Silica en Vitamine E, die de nagels optimaal verzorgen en een briljante glans geven. De nagellakken drogen snel en zijn gemakkelijk aan te brengen vanwege de brede, platte kwast. De grote diversiteit aan kleuren en de hoogwaardige kwaliteit zorgen voor perfect gelakte nagels!

W.I.C. winter nagellakken zijn verkrijgbaar vanaf midden september voor €7,50 per stuk of €12,50 voor twee bij verschillende drogisterijen, parfumerieën en via http://www.herome.com/ .

Welke is jullie favoriete kleur? Die van mij is zeker en vast Québec!

Veel liefs,
Diana