2 aug. 2010

Even een serieus momentje :)

Hey lieve chicas van me!

Ik weet dat ik gezegd heb dat ik niet veel zou updaten door mijn werk enzo, maar al die lieve reacties... Ik moest een artikeltje schrijven en ik wou gewoon even dit kwijt.
Het volgende wat ik ga schrijven is best persoonlijk, en ik hoop dat jullie geen nare berichtjes gaan achterlaten (zal wel niet, ik heb alleen lieve bezoekers :) ) en misschien hoop ik om iemand te helpen.2 jaar geleden heb ik mijn mama verloren. Ze lag al een jaar in het ziekenhuis omdat ze kans had op maagkanker, maar ze had het niet! De dokters hebben haar maag verwijderd, maar er waren allerlei complicaties waardoor ze een jaar in het ziekenhuis heeft gelegen. Het was een hele moeilijke tijd, omdat het vaak kantje boord was.
Mama is uiteindelijk toch een maandje of 2 thuis mogen komen. Het ging eerst goed, maar toen kreeg ze last van een longontsteking. En daar is ze uiteindelijk aan bezweken. Gewoon omdat haar lichaam veel te verzwakt was en antibiotica niet meer hielp.

Ondertussen hadden mijn twee zussen en ik al een jaar alleen gewoond. We hadden ook weer contact met onze vader, die we al enkele jaren niet meer gezien hadden. Héél lang verhaal, maar om het kort te maken: hij hielp ons de hele tijd toen mama ziek was. Maar nadat ze was overleden, wou hij opeens geld. Ook wéér een lang verhaal, maar een maand na mama's dood hadden we ook geen contact meer met hem.

De voorbije twee jaren waren héél zwaar. We woonden opeens alleen, geen ouders meer, en dan nog het hele rouwproces... Begin dit jaar heb ik zelfs even kort een depressie gehad. Ik slik nu nog dagelijks antidepressiva, ook al voel ik me terug helemaal goed (moet van de dokter, ik kreeg een lange medische uitleg die ik jullie bespaar :) ).

Nu komt het belangrijkste deel. Ik voel me de laatste tijd écht goed. En dat meen ik. Het klinkt misschien stom, maar, mijn liefste meiden, ik meen het als ik zeg dat ik van jullie hou. Gewoon die lieve reacties en berichtjes lezen zorgen ervoor dat ik me terug helemaal goed voel. Ook al is het maar 'virtueel' en 'niet echt'. Ik vind het gewoon super dat er zulke lieve meiden zoals jullie bestaan. Jullie mogen trots zijn op jullie zelf.

fucking love you guys. Ik meen het. Jullie zijn de beste lezeressen ter wereld.
x Diana

13 opmerkingen:

Twenty4Beauty zei

Pff wat een heftig verhaal. Maar wel fijn dat je je weer wat beter voelt. Ben via de site van Miss Lipgloss hier terecht gekomen!

Valerie zei

Jep, ik ook :)
Je klinkt als een hele lieve meid dus ben blij dat je je terug goed voelt :)!
Veel sterkte nog!

Anoniem zei

Jeetje wat heftig verhaal zeg,gecondoleerd met je moeder
Ik vind het echt heel knap dat je dit met ons deelt.
Je lijkt me echt een hele aardige meid en je verdient het beste !

Super leuke site trouwens!

And don't forget, you're beautiful no matter what ;)

Frauke zei

Amai! Ben blij dat je je nu terug goed voelt! :D

Frauke zei

Oh oeps ik lees net dat ik hetzelfde zij als 2 hierboven :P

beautyglossary zei

Aww meid, wat erg voor je! Ben blij dat het beter met je gaat! En echt geweldig dat je zo om je lezeressen geeft! Komt niet vaak voor, zo'n lief berichtje! Ik vind mijn lezeressen ook geweldig, ze laten me goed voelen met lieve berichtjes. Ik begrijp je helemaal!
Liefs

Sanne zei

Wat goed dat het al beter met je gaat! veel sterkte nog!

Birgit zei

Wat verschrikkelijk wat er is gebeurd! Veel sterkte, gelukkig voel je je op dit moment zo goed!

Ik ben net via Misslipgloss op je site gekomen, en ik heb hem meteen in mijn Bloglovin' rijtje gezet. Je site is echt ontzettend leuk! ♥

Anoniem zei

nog gecondoleerd!

ik vind het heel knap van je dat je desondanks je je moeder verloren hebt dat je nog zo sterk ben en je in die tijd ook zo goed geholpen heb! echt super knap van je =)

gelukkig gaat het nu beter, volhouden! <3

Esther zei

wat een heftig verhaal, maar wat ben je sterk!
ook erg knap dat je het online plaatst!

www.beautyking.nl zei

weetje wat zo leuk is?:D

IK HOU OOK VAN JOU!!:d:d:d

kben er voor je!

x

Miranda zei

wow heftig verhaal zeg.
Echt knap dat je het online zet.

Diana zei

Dank jullie allemaal voor de lieve berichtjes :)x

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!