6 sep. 2010

Celeb watch: Laura Wells

In het rubriek Celeb watch zet ik af een toe een celeb (zangeres, model, actrice,...) in de spotkijker. Vandaag wilde ik de nieuwste Australische sensatie voorstellen aan jullie: plus-size model Laura Wells!
Plus-size is hot. Dat heeft de modewereld ondertussen begrepen. Ofja, een groot deel toch. Maar hey, dat is al een grote vooruitgang.
Laura Louise Wells is een 24-jarig model afkomstig uit Australië. Als je naar haar headshot hierboven kijkt, zou je nooit zeggen dat ze momenteel één van de succesvolste plus-size modellen is én die met haar goddelijk lijf designers heeft geïnspireerd om een nieuwe lijn mannequins te maken.


Ja hoor: de mannequins van de lingeriewinkels in de Australische winkelketen Myer and David Jones zijn nu allemaal gebouwd naar het figuur van Laura Wells! Geen onrealistische poppen meer met wespentailles en geen heupen - geef toe dat je zelf wel eens "wtfomgdatkanniet" hebt gedacht!


Laura is één van de gewildste plus-size modellen van het moment, na Crystal Renn (ook al kun je haar niet meer echt een model met een maatje meer noemen). Laura heeft al in verschillende bladen gestaan, waaronder Cosmopolitan Australia (samen met haar zus, Courtney, ook een model) en ze is tevens ook het jongste model ooit dat de catwalk van de Sydney Fashion Week heeft mogen betreden. Niet min voor een 24-jarig meisje he?
Mooie dame, niet? Maar persoonlijk vind ik de hele modewereld maar gek. Eerst is het superdunne bijna-dode modellen, nu zijn het van die volslanke dames, sommige een béétje té, die halfnaakt poseren... Waarom altijd van het ene extreme naar het andere?! Een gulden middenweg, misschien?

Wat vinden jullie van Laura en de hele plus-size trend?

Veel liefs,
Diana