5 aug. 2010

Review: Kanebo Sensai Silky Purifying Mud Soap (wash/mask)

Af en toe koop ik wel eens een iets duurder merk. Zo heb ik een tijdje geleden een gezichtsreiniger van Sensai gekocht. Benieuwd naar wat ik er van vind? Lees dan snel verder!"Het Japanse premium-merk Sensai van Kanebo, onderscheidt zich door natuurlijke ingredienten, zoals fijne zijde en de meest optimale huidverzorgingstechnieken."

Deze gezichtsreiniger heb ik gekocht in de Ici Paris voor €48. Niet heel goedkoop, maar ik had er hele goede reviews over gelezen (zie Makeupalley) en je kunt het product op twee manieren gebruiken: als dagelijkse gezichtsreiniger kunt gebruiken en als masker.


Het flesje vind ik heel mooi: een strakke, sobere verpakking met zilveren letters. Simpel, maar mooi.
Het product zelf is bruin-groenachtig. Niet de meest charmante kleur, maar past wel goed bij de naam: 'mud soap", want de kleur doet sterk denken aan modder. Wel jammer dat er soms wel eens restjes in het dopje blijven hangen, dat ziet er een beetje vies uit... 


Ik heb het eens getest op de twee manieren. Als dagelijkse reiniger heb je maar heel weinig nodig. Het product smeert gemakkelijk uit, en gelukkig zie je de bruine kleur niet op je gezicht!
Na het afspoelen voelt mijn huid SUPERzacht aan! Echt! De eerste keer zat ik 5 minuten lang mijn huid te strelen.
Als masker doet hij het ook zeker niet slecht. Je brengt een dikkere laag aan dus je hebt iets meer nodig. Maar ook na dit te gebruiken als maskertje is mijn huid weer superzacht. Ook de roodheid op mijn wangen is wat minder geworden.

Een swatch. De kleur is iets bruiniger in het echt.

Ik vind deze reiniger zeker de prijs waard. Maar of ik hem dagelijks zou gebruiken? Nee. Tuurlijk, hij maakt je huid lekker zacht en schoon, maar ik heb exact hetzelfde gevoel nadat ik de Mud Soap gebruik als een maskertje. En zo'n duur product wil ik heus niet elke dag gebruiken (ook al doe je er héél lang mee). Dus, als masker is hij echt top!

De Kanebo Sensai Purifying Mud Soap (wash/mask) is voor €48 te koop in de Ici Paris of de Douglas.

Veel liefs,
Diana

6 opmerkingen:

Anoniem zei

ik had een emulsion van kanebo, ook super dur 80€ maar zeker het waard! hun make-up is ook heel goed btw!

Amber zei

Klinkt goed, maar ik vind het echt te duur voor een reiniger/maskertje. :P

Anoniem zei

Idd ik vind het ook duur als spullen van Garnier ook goed werken voor 8 euro per stuk :P

Benthe zei

Klinkt erg fijn!

Masja zei

klinkt goed!

Anoniem zei

In taiwan is het heel goedkoop!!! :D

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!