21 aug 2010

Shoplog (21/08/2010)

De meesten van jullie weten dat ik al 3 weken een vakantiejob heb. Ik verdien héél goed en gisteren was de loon van 2 weken op mijn bankrekening gestort. En dat was niet min hoor! Ik vond dat ik het eens verdiende om goed te gaan winkelen, aangezien mijn budget de laatste maanden héél beperkt was. Gewapend met mijn zusje, een grote tas en mijn bankkaart trok ik naar het winkelcentrum.

De buit!


Laten we beginnen met mijn beste aankoop ever: deze supermooiefantastischgeweldigesexyüberpretty tas van de H&M! <3 Het is een mistroze ruime tas van imitatieleer (echt leer is moord!!). Het heeft, buiten de gewoonlijke 'handvatten' ook een afneembare schouderband. Deze schat kostte me maar €19,95!
Ik kreeg de volle schoonheid van mijn tas niet volledig op de foto, dus hier nog even een afbeelding van de H&M website:

Ik zag hem gisteren op de H&M website en ik wist gelijk dat ik hem moest hebben. Ik nam me voor dat ik zou vechten met andere vrouwen, als het moest. Gelukkig hingen er nog 3 exemplaren! I'm sooo happy.


Verder heb ik ook een mooi topje gekocht, ook van de H&M en ook €19,95. Het is een lichtroze bloesje versierd met steentjes. Hij valt ook lekker wijd, maar onderaan zit hij strak. Ik wilde al langer een shirtje voor onder een vest, en de steentjes geven het geheel iets extra's. Ook hier komt het bloesje niet tot haar recht, dus ook weer even een foto van de website:


Ik draag normaal gezien een medium, maar bij dit bloesje heb ik een extra small moeten pakken. Best goed voor mijn ego :)


Ik schreef laatst al over de D&G Rose The One bodylotion die ik gekocht had. Ik had namelijk een stapel bonnen ter waarde van €50 voor de Ici Paris. De lotion kostte €30, dus ik had nog €20 over. Vandaag was ik in een koopbui, dus sprong ik weer de Ici Paris binnen en daar viel mijn oog op 'PureDKNY' van DKNY. Ik was verkocht!

Ik koos voor de kleinste fles (30ml) omdat ik genoeg parfum heb maar toch mijn bon op wilde gebruiken. Dit flesje kostte €31, dus moest ik maar €11 bijbetalen. Een koopje!
PureDKNY is een eau de parfum. Dit wilt zeggen dat het meer geconcentreerder is dan een eau de toilette, en de geur blijft dus langer hangen.

Topnoot: light florals, lotusbloem, Bulgaarse roos.

Hart: jasmijn, freesia, orchidee.
Basis: witte amber, sandelhout

Het ruikt héééééélijk! In het begin ruik je niet veel van de vanille, maar na een tijdje ruik je het een beetje, lekker subtiel. Ik ben zo blij met deze aankoop! Morgen een uitgebreidere review hierover.

Voor mij is een shoppingspree niet compleet zonder een bezoekje aan de Kruidvat! Daar kocht ik enkele leuke spulletjes.


Aangezien het nog steeds 1+1 is op alle nagellakproducten, heb ik dit lakje gekocht van Catrice in de kleur "Just Married". Ik heb deze al vaker voorbij zien komen, en ik wilde hem eens uittesten. Morgen komt er een Nail Of The Day mee! Hij kostte iets van €2,49.


Dan de nagellakremoverpen van Essence. Er bestaat nog een andere versie ervan, maar deze heeft geen navullingen. Aangezien ik heel tevreden was over de andere pen (maar die was er niet meer), nam ik deze mee. De prijs weet ik niet meer precies, ik schat ook rond de €2,49.


Vervolgens een lipstick van Catrice! Ik wilde eerst Soft Coral meenemen, maar mijn zusje zei dat het wellicht te licht voor me zou zijn. Ze verwees me naar de Nude Sensations ramp: ik had namelijk de 2 lipsticks meegenomen, maar ze bleken allebei véél te licht voor mij! Ik heb vrij gepigmenteerde lippen, en met die kleurtjes zag ik er héél doods uit. Dus op haar aanraden nam ik een donker kleurtje mee, Caramel Beige.


Dit is een heel mooi kleurtje: bruinroze achtig. Oh, en het leuke is dat deze lipstick ook naar caramel ruikt en proeft!

Mijn lippen zonder iets

Met Caramel Beige

Ik had verwacht dat het een bruin kleurtje zou zijn, maar het is eerder donkerroze. Héél mooi! Mijn lipkleur, maar beter, zo kan ik hem het beste beschrijven.
De lipstick voelt zo zacht aan en droogt mijn lippen niet uit, integendeel. Hij glijdt supergemakkelijk over mijn lippen, net een balsem. Een hele maaltijd overleeft hij niet, maar dat had ik al niet verwacht.

Tot slot nog een paar simpele, zwarte ballerina's met een strikje uit de Schoenenreus. Ze kostten maar €16,99, maar ze zitten HEERLIJK. Ik ben altijd heel blij met schoenen uit de Schoenenreus. Ze zitten heerlijk en gaan lekker lang mee.

Ik heb de voorbije weken hard gewerkt dus ik verdiende wel eens een splurge! Ik ga dit niet snel herhalen, denk ik, shoppen is vermoeiender dan ik dacht, heb het namelijk al lang niet meer gedaan! :)

What do you think?

Veel liefs,
Diana

11 opmerkingen:

Amber zei

Dat truitje wilde ik ook eigenlijk, maar heb hem toch maar niet meebesteld, misschien maar goed ook, als hij zo groot valt, want dan had ik hem toch te groot besteld. :P Leuke spulletjes verder!

Anoniem zei

Hahaha, je hebt het eerlijk verdient. Ik zit te wachten op mij salaris. Hihi, je hebt leuke dingen gekocht. I love the bag, shoes en nagellak. Mooi.

Liefs, xxxx

Loeder zei

Wat een mooie tas en ook niet duur!

Floor / Marjolein zei

Oeeh, love al je spulletjes! Nagellakje en lipstick zijn ook erg mooi :) En die nagellakremover pen heb ik ook gekocht, maar bij mijn Kruidvat was hij maar iets van 1,79 ofzo! :O

Diana zei

@Floor en Marjolein
Dan zal die prijs wel kloppen hoor! Ik ben het kasticketje kwijt, ik schatte maar iets :p

Dus mensen, het kost €1,79!

Diana zei

@Amber
Ja, toen ik de medium vasthad dacht ik, is dit een poncho?! Haha, misschien moet je hem toch maar eens bestellen maar 2 maten kleiner, ik vind hem echt mooi! Ook al is hij licht doorschijnend ;)

LiefdeVoorBeauty zei

Je hebt echt hele leuke spulletjes gekocht hoor meid! Heb je soms gewoon even nodig he zo'n flinke shopsessie?:D

Anoniem zei

Oeh kan je van Catrice just married een swatchje maken =D ?
Ik had nog een vraagje (ik check dit wel nog een x ;) ) Die lipgloss van h&m als je hem als blush gebruikte is het dan met glittertjes of niet?

Love the bag btw!! <3 so cute en weinig geld =o !! is het divided??

Diana zei

@Anoniem
Ik ga dadelijk een swatch van Just Married maken! En die lip tint van H&m is mat, er zitten geen glittertjes in! Dus heel handig als blush, maar ik gebruik hem gewoon als basis.
De tas is niet van divided maar van de 'gewone' h&m collectie :D
Liefs,
Diana x

Agnetha zei

Die tas staat ook op mijn wishlist! Mooi is ie he?!

Diana zei

@Agnetha
Yep, ik kan niet stoppen met ernaar te kijken :) Koop hem toch gewoon joh, hij is het geld he-le-maal waard!

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!