21 aug. 2010

Blog update

Lieve lieve chicas van me!

Ik wil jullie allemaal allereerst bedanken voor jullie trouwe bezoekjes en lieve comments. Echt, mijn hart warmt op als ik jullie berichtjes lees!
Daarom wil ik zeggen dat ik ELKE comment en vraag lees. Ik ben gevleid dat ik vragen krijg, en ik beantwoord ze dan ook graag, maar met Blogger gaat dit niet zo gemakkelijk.

Als ik op een comment/vraag reageer, dan zal die persoon dat niet merken. Hij of zij krijgt geen mail met "iemand reageerde op je comment" ofzoiets.

Daarom stel ik voor: als jij een vraag hebt, zet dan ofwel je e-mailadres erbij zodat ik je kan mailen, of kijk regelmatig naar de cbox. Daar zal ik dan vraagjes beantwoorden, aangezien ik geen andere manier weet..

Weten jullie misschien een goede manier? Want niet iedereen laat een e-mailadres achter! En ik wil zo graag jullie vragen beantwoorden!!

Veel liefs,
Diana

4 opmerkingen:

Anoniem zei

De berichtjes zijn ook gemeent. Je hebt gewoon goeie reviews. Ik kom regelmatige (okee bijna altijd) terug om te kijken of je hebt geantwoord op mijn vraag als ik die had gesteld. Dat van een email adress achterlaten is een goed idee. Dat gaat wel werken denk ik.

Liefs, xxxxx

Petra zei

Als ik ergens een vraag stel, ga ik ook meestal terugkijken of er een antwoord op komt.
Anderen geven dan ook antwoord op de persoon die de vraag stelde hun blog.

Ik heb op mijn blog in de sidebar een gadget 'recent comments' toegevoegd. Zo zie je zelf als er bv bij oudere artikels nieuwe comments komen, en als je dan je reactie begint met @... ziet die persoon in de sidebar ook dat er een berichtje voor hem is achtergelaten!!

Hopelijk helpt dit!

Petra x

Floor en Marjolein zei

Je kan ook IntenseDebate installeren (www.intensedebate.com). Het is heel makkelijk én je kunt op andere mensen reageren. Op deze site staat het heel goed uitgelegd. Je kunt ook wel even op mijn blog kijken om te zien hoe het eruit ziet ;)

Diana zei

Bedankt voor de tips :D Lief dat jullie terug komen kijken! x

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!