15 aug 2010

Review: Gosh Foundation Primer

Waarschijnlijk hebben jullie op heel veel beautyblogs al de nieuwste persberichten over de Gosh primers al gelezen. Vandaag laat ik jullie weten wat ik van de Gosh Foundation Primer vindt!



Wat Gosh zelf zegt over deze primer:

" GOSH VELVET TOUCH FOUNDATION PRIMER is a perfect base for all makeup. It fills in fine lines and deep pores in the skin, creating a uniform, matt and silky soft surface, enabling the easy and smooth application of foundation. The primer can be used after daily moisturizer or on clean skin. The formula is perfume and preservative free. "

Een hele lange uitleg, maar eigenlijk komt het er gewoon op neer dat de primer je huid glad en zacht maakt vóór je je foundation aanbrengt. :)
Nu, ik moet toegeven dat ik dit al mijn tweede flesje primer is van Gosh. Ik vind hem gewoon echt héél fijn!


Zoals je kunt zien is de primer gewoon doorzichtig. Het heeft een zachte, gel-achtige structuur en voelt heerlijk zacht en luchtig aan. Ook bevat hij geen geur, wat ik persoonlijk heel fijn vind. Bovendien heb je maar een heel klein beetje nodig want dit goedje smeert heel gemakkelijk en goed uit.

Blending...

Blended!

Ik weet niet of jullie het goed kunnen zien op de foto hierboven, maar de primer laat een héél dun laagje achter op mijn huid. Na een paar seconden trekt het helemaal in je huid en voelt je huid heerlijk zacht aan! De naam, Velvet Touch, is écht niet overdreven, hoor. De eerste keer toen ik dit op mijn huid smeerde was ik stomverbaasd. Meteen riep ik mijn zusje erbij en zelfs zij, de make up scepticus, moest toegeven dat het haar huid fluweelzacht maakte.

Dat zit dus al snor. Nu, de volgende belofte. De primer zou alle fijne lijntjes en poriën opvullen en een egale, matte finish geven. Aangezien ik nog geen last heb van fijne lijntjes (muhahaha!), kan ik daar niks op zeggen. Ik heb best wel grote poriën op mijn neus, maar of ik een verschil merk met de primer? Mwah, niet echt. Hij maakt mijn huid ook niet bijzonder mat, maar dat vind ik niet erg aangezien ik altijd een poeder gebruik na mijn foundation.

Wat hij wél goed doet is het opbrengen van foundation vergemakkelijken. De foundation smeert supergemakkelijk en versmelt als het ware met de huid. Ik voel heel goed het verschil als ik foundation op breng mét en zonder primer.
De houdbaarheid is ook heel goed. Mijn make up glijdt van mijn huid af zonder dit goedje!

Ik heb wel eens horen zeggen dat je (deze) primer niet elke mag gebruiken omdat je daar anders pukkeltjes van krijgt, maar daar heb ik dus totaal geen last van. De Gosh Velvet Touch Foundation Primer behoort nu steevast tot mijn dagelijkse make up routine. Eerst dagcreme, dan de primer, dan concealer en foundation. Echt, zonder deze primer brengt mijn foundation redelijk streperig aan.

Oh, en de verpakking vind ik ook geweldig. De primer zit namelijk in een luchtdichte verpakking, dus je zult echt de hele 30 ml opgebruiken! Want in tubes blijft er altijd nog wat achter zitten aan de binnenkant, maar met zo'n verpakking wordt alles eruit geperst.

Pluspunten:
+ voelt heerlijk zacht aan
+ laat je make up voelbaar langer zitten
+ zorgt ervoor dat de foundation makkelijker aanbrengt/uitsmeert
+ de verpakking

Minpunten:
- maakt je huid niet mat en vult de poriën niet echt

Deze primer is dus voor mij een echte topper! Hij is best wel prijzig, maar ik vind het de investering zeker waard. Bovendien heb je maar héél weinig nodig en zal je er heel lang mee doen (mijn eerste flesje ging meer dan een jaar mee met dagelijks gebruik!).

De Gosh Velvet Touch Foundation Primer is te koop bij de Kruidvat voor €15,99.

Veel liefs,
Diana

8 opmerkingen:

Tatjana zei

Leuk zeg!
Ik denk dat als er 1+1 gratis of 50% korting is op Gosh ik hem ga aanschaffen!

Diana zei

@Tatjana
Moet je zeker doen! Ik twijfelde ook heel lang of ik deze zou kopen, omwille van de €16, maar ik ben er heel blij mee :D

www.beautyking.nl zei

leuk!(A)

Amber zei

Klinkt goed! Ik weet alleen niet of ik het echt nodig heb, ik heb mijn make-up altijd toch maar hooguit een paar uurtjes als ik al iets van foundation op heb. :P

Floor / Marjolein zei

Wauw, dit klinkt als heaven! :D

Frauke zei

Klinkt erg goed :D Maar ik gebruik enkel poeder en geen foundation :P

Anoniem zei

Klinkt goed!

Anoniem zei

Heel erg handig. Leuke review trouwens. Ik ga hem zeker aanschaffen.

Liefs, xxx Kalypso.nl.tt

Ps: wat een leuke en handig beautyblog

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!