8 aug 2010

Mijn favoriete highlighters: gezicht

Vandaag deel 2 van mijn favoriete highlighter. Ik ga jullie enkele producten tonen die ik heel vaak gebruik voor in mijn gezicht. Kijk je snel mee? (P.S. picture overload op de volgende pagina!)

Highlighters voor het gezicht

Een highlighter zorgt ervoor dat je gezicht het licht mooi vangt zodat bepaalde delen geaccentueerd worden. Zo kan je ervoor zorgen dat je jukbeenderen meer uitgesproken worden en het geeft je gezicht een gezonde gloed. Ik ga mijn favoriete highlighters aan jullie voorstellen in dit artikeltje. Op naar de eerste!

Deze highlighting gel heb ik een jaar (of langer) geleden gekocht in de Hema en sindsdien gebruik ik hem elke dag. Het geeft je gezicht een gezonde gloed zonder dat het vettig lijkt. Op de verpakking staat dat goedje reflecterende parels bevat, en dat kun je eigenlijk goed zien. De gel heeft een lichtroze, parelmoerglans, heel mooi!

Swatch

Blending...

Blended!

Ik gebruik deze op mijn jukbeenderen, mijn neus, mijn kin en een beetje op mijn voorhoofd. Het ziet er heel erg natuurlijk uit. Ik kreeg zelfs een keer een opmerking van mijn lerares Engels: "Diana, wat heb jij een gezonde glans op je wangetjes zeg!" :D
Ik heb onderaan nog enkele foto's van swatches op mijn jukbeenderen.

Een andere highlighter die ik eens heb gekocht is de Shimmering Facial whip van ELF in de kleur Lilac Petal. Hij kostte maar €1 en volgens de dupe list van Temptalia is hij een 100% dupe van Benefit High Beam!

Zoals je kunt zien op de swatchfoto is lLilac Petal een beetje zilveren, paarsachtige kleur. Heel mooi!

Blending... (gebruik best een beetje, het is een dikke crème en smeert niet gemakkelijk uit)

Blended!

Mooi, niet waar? Hij is véél meer glanzender dan de highlighter van de Hema. Als je teveel gebruikt lijkt je huid al heel gauw vettig. Persoonlijk gebruik ik deze niet al te vaak, want hij is écht fel. Maar met een beetje poeder erover of onder je foundation is hij wel heel mooi. En de geur is ook niet zo plezierig. Volgens ELF zou hij ruiken naar sinaasappelen, maar het doet mij denken aan... Oude schoenen?!

 Tot slot nog een poeder highlighter. Dit is eentje van Bourjois en het is de Touche Illuminatrice.

De verpakking en de kleur is zooooo mooi! Toen ik deze in de winkel zag moest ik hem hebben. In mijn enthousiasme was ik vergeten om hem fatsoenlijk te swatchen. En thuis was ik toch een beetje teleurgesteld. Hij bevat veel te veel glitter!

Mijn zusje die handmodel speelt :)

Zelf gebruik ik deze nooit. Ik vind hem wel geschikt voor feestjes of voor het uitgaan, maar overdag draag ik hem niet. Ik heb het eens een paar keer gedaan, op mijn jukbeenderen, maar mijn vriendinnen vroegen me telkens waarom ik glitter op mijn gezicht had. Niet leuk! Maar voor feestjes raad ik hem echt wel aan! Het is heel mooi aan de binnenkant van je ogen of op je jukbeenderen, en bovendien heeft deze highlighter een lichtroze, zalmachtig kleurtje. Heel erg mooi!
Hieronder volgen nog enkele swatches en vergelijkingen. Ik heb geen foto van de Bourjois Touche Illuminatrice op mijn jukbeenderen want je zag het niet zo goed.

Mijn gezicht zonder iets, ook geen make up! Huge pores, I know.

ELF Lilac Petal - gebruik niet teveel, dan ziet je huid er snel vettig uit

Hema highlighting gel - veel natuurlijker dan die van ELF


Mijn favoriete is die van de Hema. Die kun je gewoon over je foundation gebruiken en het geeft een natuurlijke, gezonde glans. Die van ELF is ook mooi maar dan met wat poeder erover heen of onder je foundation. Die van Bourjois is meer geschikter voor feestjes of voor het uitgaan, voor overdag bevat hij veel te veel glitter. Oh, en ook heel belangrijk: alledrie blijven ze supergoed zitten!

Hema Highlighting gel with reflecting pearls - €2,95
ELF Shimmering facial whip in Lilac Petal - €1
Bourjois Touche Illuminatrice - €10,30

Veel liefs,
Diana

6 opmerkingen:

Anoniem zei

ik contour en highlight ook altijd, alleen vind het toch fijner als ze gewoon.. mat zijn. dan heb je niet het glim gezicht effect hahah (want ik heb al vrij snel een vette huid)..

Samantha zei

leuk!:)

www.beautyking.nl zei

Haha ps: je heb er trouwens wel veel zeg!
Leuk artikel,lekker lang ook!:D

x

Twenty4Beauty zei

Wat handig... ik was juist nog op zoek naar een goede highlighter!! Ik ga die van de hema kopen, pluspunt is natuurlijk dat hij nog geeneens drie euro kost!

Cindy zei

Ik ben op zoek naar een goede highlighter om die gave look uit de cosmo januari 2011 te krijgen! En na het lezen van jouw leuke artikel, ga ik voor die van de hema! Werkt goed, ziet er mooi uit en lekker goedkoop. Echt heel leuk dat je ze hebt gedemonstreerd! Bedankt!!

Liza zei

oeh thanks voor deze super goede review!! ik vind die van E.l.f erg mooi :) ga 'm zeker bestellen!

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!