8 aug. 2010

Haartrend: de vlecht

Toen ik nog een kleine meid was had ik mijn haren altijd in twee vlechten. Ik vond ze superleuk en schattig staan. Gelukkig voor mij is de vlecht tegenwoordig weer superhip! Heel Hollywood loopt rond met vlechten in allerlei soorten en lengtes. Ik heb voor jullie enkele leuke stijlen gezocht én zelf uitgetest!

Nee, niet zo :)1. De "Lauren Conrad"

Het invlechten van je pony is weer hip gemaakt door Lauren Conrad van The Hills. Zij heeft deze stijl ondertussen al zo vaak gedragen dat men het wel eens naar haar noemt.
Deze stijl is heel simpel, je vindt er genoeg tutorials over op Youtube. Ik heb er eentje voor jullie uitgezocht:En hier mij eigen lame-ass attempt:


2. De visgraatvlecht - Diane Kruger

Deze stijl is de laatste tijd ook heel erg populair geworden. Hierboven zie je Diane Kruger met een visgraatvlecht. Hieronder weer een filmpje:


En mijn eigen poging:


3. De "peek-a-boo" vlecht - Ashley Olsen

Deze stijl is nog niet zo heel bekend, maar ik vind hem wel heel leuk! De bedoeling is dat je gewoon een klein vlechtje maakt dat een beetje verscholen is tussen de rest van je haren. Ik heb het zelf ook eens geprobeerd, maar volgens mij staat het hte beste bij gekruld haar of haar met een slag erin:


4. De klassieke Franse vlecht - Amanda Seyfried

De Franse vlecht geraakt nooit uit de mode. Je kan er allerlei variaties op maken: strak, losjes, warrig, ... Heel handig bij een bad hair day! Tutorial:


5. De "sidebraid" - Zoe Saldana

Heel simpel: een vlecht aan de zijkant van je hoofd. Deze stijl is lekker meisjesachtig en zomers. Je kan er allerlei variaties mee maken, bijvoorbeeld een Franse vlecht of een visgraatvlecht.


Wat vinden jullie ervan? Ik vind het in ieder geval heel leuk en ideaal voor de zomer!

Veel liefs,
Diana

2 opmerkingen:

www.beautyking.nl zei

Haha die van pippie vond ik ook wel leuk:P
haha geintje!
Ja klopt.. ik lees hier inderdaad veel over ja,dat dit zo in word/is!
Ik zelf kan me eigen haar echt niet vlechten hor:Ohelaas...:( deze trend gaat mij voorbij.

x

Annabel zei

haha, ik heb hier ook wat van proberen na te doen maar het is echt mislukt. ;P

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!