28 aug. 2010

Beauty tips: fake it

Iedereen wilt er oogverblindend uitzien, maar vaak kost dat veel tijd en veel geld. Vandaag daarom vier tips en tricks om toch super voor de dag te komen zonder dat je elke ochtend één uur vroeger moet opstaan. Ik heb twee woorden voor jullie: fake it.


Dit geldt ook voor bont!


1. Eindeloze benen
Smeer wat vloeibare highlighter of een bodylotion met shimmer in een verticale lijn naar beneden, midden op je benen (je snapt me wel!). Het geeft hetzelfde effect als een broek met verticale strepen te dragen, maar dit werkt dus ook als je een rokje draagt.

2. Een meer gedefinieerde kaak
Als je je gezicht meer uitgesproken wilt laten lijken kan je dit doen door wat bronzer onder je kin en rond je kaaklijn aan te brengen. Dit creëert de illusie van een scherpere gezichtscontour, zoals modellen in tijdschriften.


3. Ogen die opener lijken
Heel simpel: gebruik een oogpotlood dat iets lichter is dan je eigen huidskleur. Dit geeft je een wakkere blik en is heel handig als je moe bent of geweend hebt.

4. Vollere lippen
Gebruik een lippotlood in een felle kleur op je cupid's bow (het 'boogje' op je bovenlip). Zo lijkt het alsof je een vollere bovenlip hebt. Samen met wat gloss in het midden van je lippen heb je in no time lippen à la Angelina Jolie.


Gaan jullie deze tips uitproberen?

Veel liefs,
Diana