23 jul 2010

Winactie!!

Mijn eerste winactie! Dit ter ere van de opening van mijn eerste blog :)

Wat geef ik weg?


- een chicklit: Mounting Desire van Nina Killham
- een Gosh nagellakje in de kleur 550 Purple Heart
-
een Rimmel mascara: Glam Eyes (waterproof)


Wat moet je doen?

1) Ik zou het fijn vinden als je me zou volgen op Twitter :) (DianaAPBL) Dan weet je meteen ook wanneer de volgende winactie is ;)

2) Laat minstens 5 reacties achter op deze blog. Zo weet ik dat je mijn blog ook effectief volgt, in plaats van gewoon mee te doen. Dit zou erg zijn voor de mensen die wél meevolgen!

3) Laat een comment achter over waarom je vindt dat jij moet winnen, plus een suggestie om deze site te verbeteren, of wat jij wilt lezen/zien.


De winnaar wordt randomly uitgekozen. Ik ga deze winactie wat langer openhouden (tot 7 augustus). Dit doe ik omdat mijn blog maar een paar dagen bestaat, en dit is ook een leuke manier om nieuwe bezoekers aan te trekken :)

Veel liefs en ik kijk uit naar jullie reacties!
Diana

P.S. Ik word 18 op 11 augustus! Verwacht dan nog maar eens een winactie ;)

15 opmerkingen:

LiefdeVoorBeauty zei

Hallo!

Ik wil heel graag mee doen met deze winactie, maar ik ben nu pas voor 't eerst op je site. Is het goed als ik morgen (als ik goed wakker ben, haha) wat reacties achter laat? Dit doe ik niet alleen omdat ik wil winnen, maar ik vind het altijd weer leuk als ik nieuwe blogs ontdek. Kun je als je dit leest even een reactie geven op mijn site? Dan weet ik of je het goed vindt.

Ik volg je al wel op twitter trouwens!

Groetjes, Roxanne

Merel zei

Nou meid, ik doe mee.
wat ik graag zou willen lezen... reviews. Want dat vind ik zelf gewoon altijd leuk om te lezen. Waarom ik moet winnen? tsja.. vind dit altijd zon moeilijke vraag. Nou wat ik gewoon leuk vind aan je winactie is dat je een chicklit weggeeft. En daar zijn niet super veel winacties over, dus ik wou hier graag aan mee doen (omdat ik van zulke boeken hou!), daarom vind ik dat ik moet winnen :D

LiefdeVoorBeauty zei

Ik volg je op Twitter en zelfs op Bloglovin! Ken je dit al ? Dit is echt heel handig.

Ik zou graag willen winnen omdat ik dol ben op lezen en sinds kort ben ik ook gek op nagels lakken! Eerst vond ik hier helemaal niets aan en kon ik het ook niet zo heel goed, maar sinds een aantal weken vind ik het echt helemaal geweldig. Ik heb al drie lakjes van Gosh en dit lijkt me een prachtige aanvulling!

Ik zou graag shoplogs en reviews willen lezen. Dit vind ik altijd heel erg leuk. Misschien kun je eens je collectie (stash) laten zien of je favoriete producten? Ik heb gemerkt dat lezeressen het op prijs stellen als je af en toe ook een persoonlijk verhaaltje post, zodat ze je toch weer iets beter leren kennen.

Verder vind ik je layout lekker vrolijk! Niets meer aan doen dus! (Mag natuurlijk wel haha). Ik vind het alleen een beetje jammer dat ik na iedere reactie een code in moet voeren, maar ik begrijp wel dat je dit hebt.

Dat was 't! Als me nog iets invalt dan zie je me wel weer verschijnen haha :D

Diana zei

@Liefde voor beauty: Ik heb de woordverificaties uitgezet! :)

Anoniem zei

doe mee en ik volg je ;)

nou waarom ik wil winnen.. zoals merel al zei een moeilijke vraag haha wie wilt niet winnen! =) het zijn leuke dingen en die chicklit lijkt me ook super!

als tips voor je site, mhh.. nou ik zou de header zeg maar dat het helemaal in de bovenkant past doen, en gewoon een witte achtergrond. dit oogt een beetje rommelig doordat er veel verschillende kleuren zijn.
ook is mischien een cbox wel leuk? =) zoals ik op me site heb is gewoon een shoutbox !

jessicadamen zei

Hallo,

Ik volg je site al een tijdje, ik volg je op twitter en bloglovin!
Waarom ik wil winnen? Tja, voor de meeste best logisch, ik heb ook niet een hele speciale reden, maar ik ben pas sinds kort echt veel bezig met make-up, maar nagellak vind ik echt het leukste om te doen! Ik heb nog niet zo heel veel nagellakjes, en de nagellakjes die ik heb, zijn kwalitatief niet zo heel super goed als je snapt wat ik bedoel! Ik heb veel gehoord en gelezen over lakjes van Gosh, en ze schijnen heel goed te zijn, dus ik zou die sowieso wel kunnen gebruiken!
De mascara: Ik heb zelf nu 4 mascara's, ik ga vaak zwemmen met vriendinnen in de vakantie, vooral met dit weer, en ik wil natuurlijk wel een beetje make-up op, maar laat ik nou van de 4 mascara's GEEN EEN waterproof hebben! Dus dit zou echt super handig zijn! Mocht ik niet winnen, kan ik er natuurlijk alsnog zelf een kopen, maar deze is ook nog van Rimmel Londen, dus dat zou echt geweldig zijn! Dat zou ik zelf nooit kunnen betalen!
En ja, de chicklit is natuurlijk altijd gewoon super leuk! :-)

Hoe zou je je site kunnen verbeteren? Ik zat als eerste te denken aan de lay-out, hij is mooi en lekker simpel, wat het ook wel weer overzichtelijk maakt, maar je zou bijvoorbeeld weer net iets meer kleur ofzo kunnen gebruiken, tenminste dat is iets wat mij wel aanspreekt! Het moet natuurlijk niet te druk worden..
Wat ik ook leuk vond is de categorie: 'music please', zou je daar misschien vaker liedjes op kunnen zetten? Vind ik ook altijd erg leuk! :-)
Wat ik vaker zou willen zien is shoplogs, dat vind ik altijd super leuk om naar te kijken, het doet mij weer inspiratie op om dingen te kopen of juist niet. En misschien kun je meer filmpjes maken waar je zelf ook op staat??

Verder vind ik je site erg leuk, en nog heel veel succes ermee!
Ik hoop dat ik hierbij een kansje maak! :-)

x Jessica

Astrid zei

superleuk!
Het is de eerste keer dat ik je site bezoek, maar ik ga zeker nog een paar comments zetten. Uhm, waarom ik moet winnen? Omdat ik eigenlijk nog nooit iets gewonnen heb en het ook ontzettend gaaf zou vinden om iets te winnen^^
Uh, ik zou misschien tutorials en stash filmpjes enzo maken, want ik vind dat altijd superleuk om te lezen ^^

aniek zei

leukleuk! , ik zit pas sinds 2 uurtjes op jouw site, en ik vind hem geweeeeeeeldig! echt top ga zo door meid ;) ik ga je nu volgen op twitter, en ook zeker toevoegen aan mijn favorieten. Ik heb nog nooit iets gewonnen en ik zou het super vinden als ik het win!
maar ik zou het leuk vinden als stash filmpjes maakt!! xxx

Maysae zei

Leuk,

Ik zal eigenlijk gewoon eerlijk zijn hoor. Mij reden om te winnen is gewoon :Ik ben gekkk op boeken. En nu ik de laatste tijd ''nail-art'' zou ik het leuk vinden om mijn eerste donkerblauwe lakje willen en dan ook eens van Gosh. En de mascara wil ik niet voor mezelf ik heb er eerlijk gezegd al 2. Een waterproof en een gewone. Maar mijn moeder heeft geen waterproof dus die wil ik gewoon aan haar geven.

Wat ik meer op je site wil zien is denk ik fashion. Want IK persoonlijk bekijk veel sites kwa fashion, dus als het er meer was zou ik denk ik ook meer reageren . Want mijn fashiontips zijn toch ook welkom :P hihi.
Ik zag dat iemand ook shoplogs aangaf? Dat zou ik oook graag willen zien .

RWNN. zei

ik doe mee! ik heb helaas geen twitter.. ikga zometeen even je hele blog doorkijken en ik vind dat ik moet winnen omdat ik nog geen waterproof mascara heb en dus steeds die van mn zus pak, en dat is elke x ruzie haha maar ik wil ook zwemmen en heb even geen geld om make-up te kopen en ik ben nagellakverslaafd, genoeg redenen lijkt me? ik zou graag leuke kleding combinaties zien, gematcht met je nagellak en make-up :D? en shoplogs zijn ook altijd leuk om te lezen!

Twenty4Beauty zei

Ik heb geen twitteraccount. Toch hoop ik dat ik nog wel mee kan doen aan je winactie! Leuke site om eens rond te snuffelen!

Nena zei

heeeey!!!

leuk blog heb je!!!
was al even aan het neuzen!!! en toen kwam ik deze winactie tegen!!

en onderaan staat dat je ook nog jarig bent op 11 augustus (ME TOOOOO!!! how fun is that;))

maar waarom ik zou moeten winnen...hmmm..
i looove gosh! en dat lakje heb ik nog niet, die chiklit lijkt me AMAZING en een nieuwe mascara heb ik ook nog nodig!!! PLUS... we zijn op dezelfde dag jarig!!!

Liefs,

Freeke (AKA Nenaa)
if you like... check mijn blog ook ff!!!
nena-beautyfied.blogspot.com!!

Benthe zei

Je site is heel leuk, lekker vrolijk! Gewoon geen verbeterpunten!

Ik wist niet dat je twitter had, maar ik follow je zo snel mogelijk, Twitter is nu over capacity, alweer :(

Annabel zei

Hallo :)

Ik heb je blog voor het eerst ondekt en gelijk toegevoegd bij me favorieten want ik vind dat je een erg leuke site hebt. Vandaar dat ik je gelijk volg op twitter ;D Ik zie op dit moment niet echt iets wat je zou kunnen verbeteren op je site maar ik zou wel graag een stash filmpje willen zien want je hebt echt leuke dingen!

Ik zou ook graag mee willen doen met je winactie omdat ik dringend een nieuwe mascara nodig heb haha. Ook vind ik het nagellakje erg mooi en is een boek altijd geweldig. (Ik heb al me boeken deze vakantie al uitgelezen ;o)

Groetjes Annabel ;D

Annabel zei

oh en misschien is een email adres wel handig anders heeft het nog geen zin haha. Annabell_xx@live.nl

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!