23 jul. 2010

Beetje laat: Gosh 1+1 actie

Een héle tijd geleden was er de Gosh 1+1 actie bij de Kruidvat. Natuurlijk wilde ik eens gaan kijken. Maar ik ben het soort mens dat altijd research doet over een product vóór het te kopen. Dat deed ik deze keer dus ook.

Ik hou van het merk Gosh, ze hebben altijd superleuke spulletjes. Op hun site kwam ik de touch up concealer nr.5 tegen, een groene concealer die rode plekjes tegengaat. Deze moest ik hebben! Verder heb ik nog veel goede reviews gelezen over de shadesticks, en aangezien ik een liefde heb voor goud/brons kleuren, wou ik eentje in één van die kleuren. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de kleur 'love that champagne!'. Ik moet zeggen dat ik niet teleurgesteld ben door deze producten!


Mijn aankoopjes

Allereerst de concealer. Ik heb een beetje last van roodheid op mijn wangen en vroeger gebruikte ik de groene kleur van het Catrice all round concealer paletje, maar ik vond die te crèmig. Het dekte niet goed en liet een groene waas na (de andere kleurtjes waren wél goed ;) ). Deze concealer is ook een beetje crèmig maar dekt wel goed. Jammer genoeg zie ik nog altijd een beetje groen, maar eenmaal met foundation erover zie je er gelukkig niks meer van.

Het nadeel van groene concealers, vind ik dan toch, is dat het de roodheid wel neutraliseert, maar tegelijkertijd je huid ook heel bleek maken. Ik zie dan altijd heel wit op de plek waar ik concealer heb opgebracht! Maar nogmaals, het foundation is dat probleem opgelost en is de roodheid weg.

Dan de shadestick. Ik heb hem dus in 'Love that champagne!', een mooie goude kleur. Hij is perfect als basis voor andere oogschaduw aangezien hij best 'plakkerig' (bij gebrek aan een beter woord) is. Maar ik gebruik hem zelf het liefst zonder iets erover, dat geeft ook een heel mooi effect. En hij blijft redelijk lang zitten. Hij zou ook waterproof zijn, maar na een huilbuitje was de kleur jammer genoeg afgevaagd. Maar al bij al gebruik ik de shadestick toch elke dag!


Ik ben dus heel erg tevreden met deze 2 Gosh producten. Ik gebruik ze elke dag en ben blij dat ik altijd zo'n goede koopjes scoor ;)

Veel liefs,
Diana

Beide producten kosten €8,65 en zijn te koop bij de Kruidvat.

2 opmerkingen:

Merel zei

Die groene wil ik graag!

LiefdeVoorBeauty zei

Die shadesticks zijn echt geweldig:D!!!

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!