31 jul. 2010

Music please: Glee

Kennen jullie de serie Glee? Nee? Shame on you! Haast je dan en lees vlug door!

Copyright Fox


Glee is een superpopulaire serie uit Amerika over een groepje tieners die meedoen aan de zangkoor oftewel, glee club (vandaar ook de naam) van de fictieve William McKinley High School. De club staat onder leiding van een leerkracht Spaans, Will Schuester. In het begin zitten enkel de 'outcasts' in de glee club, maar later doen de populaire mensen mee. Samen moeten ze opboksen tegen de vooroordelen van hun medeleerlingen en de pesterijen van leerkracht Sue Sylvester verdragen.

Glee is een mengeling van komedie, drama (er zijn enkele tear jerking momenten!) en vooral muziek. In elke aflevering zingen de personages bekende en minder bekende liedjes, maar telkens vol passie en energie. Samen met de meeslepende verhaallijnen is het heel erg moeilijk om niet verliefd te worden op deze serie!


In België is het nog niet bekend wanneer Glee op tv komt, maar je kan de afleveringen al in preview bekijken op iWatch van VTM. In Nederland komt de serie in het najaar van 2010 op RTL5.
Als je niet kunt wachten tot dan, tik dan Glee in op Youtube of Google. Je vindt talloze leuke clipjes en liedjes, je zult er niet genoeg van krijgen!

Één van mijn favoriete liedjes, gezongen door de cast, is een cover van Total Eclipse of the Heart van Bonnie Tyler, een echte klassieker. Stiekem vind ik deze versie toch leuker! Check hem hieronder.

                         

Veel liefs chica's,
Diana <3

2 opmerkingen:

LiefdeVoorBeauty zei

Ik ken dit helemaal niet! Zal het eens opzoeken binnenkort :)

Sanne zei

grappig

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!