25 jul. 2010

Dolce&Gabbana: The One

Een hele tijd geleden was ik samen met mijn lieve zus in de Ici Paris. Daar was een sale, geloof ik, en ik wou al héél lang The One van D&G. Nu lag daar een box met daarin het parfum (50ml) en een bodylotion (100ml) voor maar €60! Niet veel als je je bedenkt dat het parfum alleen normaal gezien €46,95 kost en de bodylotion ongeveer €20.


Ik ben dol dol dol op deze geur! Het is een zwoele, sensuele bloemige geur waar ik de hele dag door aan kan blijven ruiken. Ik vind wel dat dit geurtje eerder voor 's avonds is, bij het uitgaan ofzo, maar toch draag ik deze toch overdag maar dan met mate (bodylotion + 1 keer sprayen :)). Zoals je kan zien is mijn flesje al halverwege leeg. Ik ga zeker deze of Rose The One (ook héél lekker, is frisser en dus geschikter voor overdag) halen als deze op is.

"The One is warm, kruidig en bloemig met een eigentijdse sensualiteit-een parfum met een sterke persoonlijkheid en een opvallend zoete, gouden geur. De topnoten zijn opwindend fris met een zonnige citrusmix van bergamot en mandarijn. Warme fruitnoten van lychee en perzik. Een onstuimig hart met een zee van bloemen als witte lelie, muguet en jasmiijn. De basisnoot met het luxueuze karakter van vetiver geaccentueerd door de langblijvende warmte van vanille, weelderige lichtzoete amber en muskus .
Geurnoot: oriëntaals "

Ah, klinkt dat niet heerlijk? Dit is een absolute topper voor mij.

Veel liefs,
Diana♥

6 opmerkingen:

LiefdeVoorBeauty zei

Oeh, dat lijkt me echt heerlijk!! :D

La mademoiselle zei

Lijkt me een leuk geurtje :)

Rani zei

Klinkt inderdaad heerlijk! Love voor hoe hij er nog maar uitziet!

robin ganeko zei

klinkt goed =) !

mysterious.brunette88@gmail.com zei

the one is ook één van m'n favorieten!! Ik was al van plan om bij een volgend bezoekje aan ici paris de showergel mee te nemen.

Laura zei

Ah, vanille en muskus als basisnoot! Deze zal vast heerlijk ruiken!:)

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!