23 jul. 2010

Kruidvat solden: mini shoplog

Toen ik gisteren in de Kruidvat was, viel mijn oog op het bakje met make up voor maar €1. Voorzichtig grabbelde ik erin, hopend dat ik een koopje zou scoren. Ik zag wel 3 potjes van dat minerale make up van Maybelline, maar ze waren allemaal bruin van kleur. Ik dacht dat het een foundation was (er zat een sticker over het potje dus ik zag niet wat het precies was), en daarom te donker voor mij, dus ik nam het niet mee. Verder lag er niks waarvan ik dacht, 'wow, dat moet ik hebben!'. Met lege handen vertrok ik naar huis.

's Avonds kon ik mijn nieuwsgierigheid echter niet bedwingen en zocht ik wat informatie op over het potje van Maybelline (ik herinnerde mij de naam nog). En het bleek geen minerale foundation te zijn, maar een blush! Ik was verrast, en besloot om de volgende dag terug te gaan en het toch mee te nemen. En zo gezegd, zo gedaan. Ik griste de blush uit het bakje en ook nog een nagellakje van Gosh in de kleur Ginger. Voor deze 2 producten betaalde ik slechts €1,25!!


De blush van Maybelline (in de kleur Meteor Brown) is perfect om als bronzer te gebruiken. Het is een lichtbruine/goude kleur met een lichte shimmer erin. Het neigt eigenlijk meer naar de matte kant, dus je kan er ook mee contouren of shapen. Het potje is ook heel handig: je doet wat blush op de deksel en haalt je kwast erdoor. En er komt niet heel veel uit, dus je kunt de kleur perfect opbouwen.


Een swatch op mijn handHet potjeHet Gosh lakje heeft me ook heel aangenaam verrast. Ik zocht al een tijdje naar een nude nagellakje, maar ik vond geen mooie kleuren die bij mijn huidskleur paste. Ik heb een tijdje eentje van Catrice gedragen (die neigde meer naar de roze kant) en het vloekte enorm bij mij!

Ginger van Gosh is dé perfecte kleur voor mij. Echt, ik ben verliefd.


Kijk hoe mooi!

Het is echt een nude kleur. Het lakje bevat ook miniscule goude glitters die je heel mooi kunt zien in het zonlicht.


Ware liefde!

Ik kan niet stoppen met kijken naar mijn nagels. Ze zijn gewoon zo mooi! Jammer genoeg zit dit lakje niet in de vaste collectie van Gosh (of toch niet bij de Kruidvat bij ons), maar als je deze ziet, pak hem dan zeker mee!

Ik ben echt blij met deze mini shoplog. Voor €1,25 heb ik 2 fantastische producten gescoord! Kijk zeker dus eens in de solden bakken, je weet nooit wat je tegenkomt.


Tot de volgende post,
Diana

4 opmerkingen:

LiefdeVoorBeauty zei

Gosh lakjes zijn echt liefde jaa! :)

Merel zei

supermooi

Diana zei

En ze smeren altijd zo goed en drogen snel! Alleen ben ik minder geneigd om ze zo te kopen. Mijn Gosh lakjes heb ik altijd gevonden in de uitverkoopbakken, haha :)

Astrid zei

ik heb ginger ook^^

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!