26 jul. 2010

Diary of a blogger - Deel 1

Vandaag bestaat mijn blogje 1 week! Ik wou jullie daarom even wat vertellen over mijn ervaringen op het internet tot nu toe.


Vorige week, na het opstarten van mijn blog, heb ik een artikeltje geplaatst met een lijstje van mijn favoriete blogsters. Opeens kreeg ik een gek idee, en heb ik deze dames ook gemaild met een linkje naar mijn blog, hopend dat ze een kijkje zouden komen nemen.
Maar toen ik eenmaal in bed lag begon ik te piekeren, zoals altijd. Deze dames hebben een superprofessionele blog, hebben veel bekendheid,... Wat als ze mij zouden uitlachen omdat ik maar een amateurtje ben? Het liefst van al wilde ik uit mijn bed springen en mijn blog verwijderen.

Toen ik de volgende ochtend angstvallig mijn inbox openklikte, zag ik dat ik wel degelijk mailtjes terug had gekregen. En ik was écht verbaasd. Ik had zo'n lieve reacties gekregen! Teddy, bijvoorbeeld, van lovethatmakeup had mijn site zelfs vermeld op haar Twitter! En Evi van lovetomakeup liet ook een superlief berichtje achter.


Zo zat ik dus letterlijk achter mijn computer! :)

Ik had echt nooit gedacht dat ik zò'n lieve reacties zou krijgen. Ik volg hun blogs al jaren, ik kijk echt op naar hen, en dan krijg ik berichtjes van hen?! Ik had besloten dat ik door zou blijven gaan. Zonder Evi, Teddy, Mascha,... had ik hetal lang opgegeven.
En toen kwamen de bezoekers (jullie! ♥) langzaam. Ook zij lieten reacties achter. Mijn hart sprong echt op elke keer toen ik een mail kreeg.

Tot nu toe ben ik echt SUPERBLIJ met mijn blogje! Het geeft me een manier om mijn inspiratie en ideetjes uit te drukken aan mensen die het graag lezen. En zo benut ik mijn tijd ook nuttig.
Om het even kort samen te vatten:

I LOVE YOU!! ♥

Héél veel liefs,
Diana ♥

1 opmerking:

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!