1 sep. 2010

Nieuwe nail art van Essence

Essence komt in oktober uit met een aantal nieuwe items om je nagels mee te versieren! Ik heb al een voorsmaakje van de collectie, kijk je even mee?


"Zie eruit alsof je net het nagelsalon hebt verlaten, alsof je nagels gedaan zijn door een professional, perfect tot de laatste details: de nieuwe Essence 'nail fashion stickers' bieden de perfecte nagel stijl van oktober 2010. En het beste is: het is supersnel en ziet eruit alsof het gedaan is in een professionele nagelsalon!"

Klinkt goed, niet? Essence heeft innovatieve en unieke nagelstickers ontwikkeld in 14 verschillende designs. Ze zijn heel simpel in gebruik: het enige wat je moet doen is deze stickers op je nagels plakken! Geen geklungel meer met nail stripers en stempels: met deze stickers creĆ«er je een stijlvolle look zonder dat je moet wachten tot je nagels droog zijn. En er is keuze genoeg voor iedereen: deze zelfklevende stickers komen in allerlei designs, van strepen tot kleurrijke patronen maar je hebt ook subtiele en elegante versies.
Kijk maar mee naar enkele productfoto's van de studio nails 'nail fashion stickers':
De gebruiksaanwijzingen zijn ook heel simpel. Zorg dat je nagels schoon zijn zodat de stickers zeker goed blijven zitten. Dan kies je de stijl die je wilt en plak je de ronde kant tegen de rand van je nagelriemen. Druk goed aan en zorg dat de sticker goed overeenkomt met je eigen nagelvorm. En klaar! Nu zullen je nagels tot 5 dagen lang hip zijn. Je kan nog de Essence top coat er over lakken voor een high-gloss finish. Oh, en deze stickers zijn ook geschikt voor acryl- en gelnagels!
Om de stickers er terug af te halen moet je het gewoon aftrekken, je hebt geen nagellakremover of iets dergelijks nodig. Simpel, toch?

Er is nog meer: Essence brengt ook een studio nails fashion file uit, een speciale dubbelzijdige vijl die essentieel is om een perfecte resultaten te verkrijgen. Deze vijl bereidt je nagels voor op de stickers door ze te in vorm te brengen met 'stap 1'. Bovendien verwijdert het ook de overtollige olie op je nagels. De andere kant, 'stap 2', is perfect om de overtollige randjes van de stickers te verwijderen. Gemakkelijk, stylish en populair binnen een paar seconden!
De studio nails 'nail fashion stickers' en de studio nails 'nail fashion file' zullen verkrijgbaar zijn vanaf oktober 2010. Ze zullen behoren tot de vaste collectie, dus ga zeker een kijkje nemen!

(De prijzen zijn nog niet bekend maar ik zal ze doorgeven als ik ze heb.)

Kunnen jullie niet wachten tot jullie je nagels kunnen versieren met deze collectie?

Veel liefs,
Diana