14 aug. 2010

Tips voor linkshandige beauty's

Soms vergeet de beauty industrie wel eens dat er linkshandige meiden zijn en dat het misschien iets moeilijker kan zijn voor hen om bepaalde producten te gebruiken. Daarom vandaag drie handige tips voor alle lefties onder jullie!


- Haal een goed nagelschaartje voor linkshandigen. Aangezien het speciaal ontworpen is voor linkshandigen zal je je minder snel pijn doen dan met een gewoon schaartje! Je vindt ze normaal gezien gewoon in de drogisterij, maar soms moet je toch eens goed zoeken.

- Gebruik kwasten die een beetje schuin afgesneden zijn en werk altijd van rechts naar links. Het zal in het begin een beetje gek aanvoelen, maar je zult snel merken dat je je make up veel minder snel smudged.

- Vermijd elektrische mascara borsteltjes! De meeste borsteltjes zijn gemaakt zodat ze naar buiten rollen als je ze in je rechterhand houdt, dus als je eentje in je linkerhand houdt zal borsteltje naar binnen rollen en je wimpers verknoeien. Het beste wat je kunt doen is van handen verwisselen of een goeie, oude, niet-elektrische mascara gebruiken.

Wat je ook doet, wees trots op jezelf. Linkshandig zijn is cool, denk maar aan Alexander de Grote, Bart Simpson, Angelina Jolie en Kermit the Frog :D Klik hier voor meer beroemde linkshandigen!

Veel liefs,
Diana

4 opmerkingen:

Anoniem zei

<3 lefties rock

Amber zei

Ik ben links, heb eigenlijk nog nooit ergens problemen mee gehad.... behalve met handschoenen om je huisdier haarvrij te maken (altijd rechtshandig) en softbal vroeger op school... :P Hahaha! Van die mascara lijkt me best vervelend ja, ik blij dat ik die niet gebruik. :P

Anoniem zei

Dat zijn wel allemaal leuke tips.

Twenty4Beauty zei

Ik ben ook links! Heb er zelf weinig problemen mee. Alleen schrijven met een vulpen is niet handig, maar ja, wie schrijft er tegenwoordig nog met vulpen? Tegenwoordig bloggen we :D

Liefs,
Twenty4Beauty

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!