12 aug. 2010

Rihanna's nieuwe tattoo

Zangeres Rihanna verliet gisteren haar hotel in New York waar ze gespot werd met een nieuwe tattoo.


De woorden "rebelle fleur" bevinden zich nu voor eeuwig in RiRi's hals!

Persoonlijk vind ik de spreuk heel mooi, maar de plaats van de tattoo niet. Het is veel te... opvallend. Mocht ik ooit voor een tattoo gaan, dan zou ik die aan de binnenkant van mijn arm doen, zoals o.a. Katy Perry en Lady Gaga.Natuurlijk ook weer niet zo groot! :D

Maar wat vinden jullie er van? Mooi of toch maar liever niet? En willen jullie ooit een tattoo?

Veel liefs,
Diana

5 opmerkingen:

www.beautyking.nl zei

Ik zelf hou niet echt van tatoo's,ze kunnen inderdaad mooi zijn maar het lijkt me ontzettend pijnlijk en eng.. je zit er wel voor altijd aanvast!eerlijk gezegd vind ik mensen die heel hun armen vol hebben echt LEELIJK!!
maar er zitten inderdaad soms schattige dingen bij waar ik inderdaad nog bij denk van: mwa(A)

x

Benthe zei

Ik vind de plek wel mooi, de spreuk ook, maar de grote van de tattoo? Heel raar!

Anoniem zei

Van Rihanna is gewoonweg stom aangezien het fout geschreven op haar huid staat voor altijd.

In het engels en nederlands zeg je misschien wel : rebelse bloem, a rebel flower .. maar in het frans is het wel effectief ; fleur rebelle.. helaas pindakaas !

Anoniem zei

Ik zou nooit een tatoeage nemen. Je kunt het nooit meer weghalen! Lady Gaga heeft zelfs 'my little monsters' (haar fans) laten tatoeƫren! Straks zitten er gewoon bejaardenhuizen vol met getatoeƫerde mensen...

Anoniem zei

Sorry hoor, maar wat maakt het uit dat er straks allemaal mensen in bejaardenhuizen zitten met allemaal een tattoo. Ja, ik heb zelf ook een tattoo. Dit is wel een kleine op m'n voet, maar mensen zetten zo'n tattoo vaak met een betekenis (zoals ik).
Ik vind sowieso dat als iemand een tattoo neemt het de keuze is van diegene en wat maakt het dan uit wat een ander er van vindt?!

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!