18 aug 2010

Pakketje ELF

Toen ELF (Eyes Lips Face) voorstelde om een paar producten te testen, kon in geen nee zeggen! Vandaag was het dan eindelijk zo ver: mijn pakketje zat in de brievenbus.

Ik mocht deze producten testen van ELF maar ik geef toch eerlijk mijn mening.

Wat ik gekozen heb, vlnr: All Over Color Stick in Pink Lemonade, Brush Shampoo, 3-in-1 brush, liquid eyeliner

De 3-in-1 kwast had ik al, maar hij was redelijk versleten dus ik was toe aan een nieuwe. Aangezien ik héél tevreden ben over de kwasten van ELF heb ik deze opnieuw gekozen. (boven oude kwast, onder nieuwe kwast)

 Naar de All Over Colour Stick was ik het meest benieuwd. Ik koos voor Pink Lemonade, een roze kleurtje dat iedereen staat. De kleur is wel wat donkerder uitgevallen dan ik verwacht had, maar nog steeds mooi.

Swatch

Geblend

Zoals je kunt zien is het een lieflijk, zacht roze kleurtje. Hij ruikt ook best lekker! Hieronder nog enkele swatches:


Op mijn lippen vind ik de kleur niet mooi, hij bevat iets teveel shimmer voor mij. Als blush vind ik hem wél super! Ik ga hem zo gebruiken of onder een andere blush.

Jullie weten ondertussen al dat ik al lang op zoek ben naar de pérfecte liquid eyeliner om de winged look mee te maken. Ik heb de eyeliner pen van Gosh al geprobeerd, maar die hield het helemaal niet lang uit. De waterproof eyeliner van Essence deed dat wél, maar was een hel om eraf te krijgen. Deze is helemaal anders!

Deze eyeliner heeft geen kwastje maar ook een pen, net zoals die van Gosh, maar deze is wel fijner om mee te werken: de helft belandde niet in mijn wimpers :)

Mooi zwart he? Het eerste wat ik met deze swatch deed was erover wrijven om te testen of hij écht zo smudge-proof was zoals ELF beweert. En ja hoor, hij doet het goed! Na een paar keer hard wrijven zag het er zo uit:

Daar ben ik al heel tevreden over. Toen heb ik de liner op mijn oog aangebracht. Hij droogt snel en maakt geen vlekken, maar de kleur is niet zó zwart als op de swatch. Ik moet echt een paar lagen aanbrengen om het mooi zwart te krijgen, heel erg jammer dus. Toch ga ik deze eyeliner het meeste gebruiken van de drie die ik bezit. Hij is heel gemakkelijk af te halen met make up remover en is zeer smudge-proof. En als ik hem echt wil dragen zal ik geduld uitoefenen en meer laagjes aanbrengen :)

Tot slot de Brush Shampoo. Ik dacht dat ik de Brush Cleanser had besteld, maar mijn foutje, ik had verkeerd gekeken. Ik baalde wel even, maar toch besloot ik om de shampoo te testen.

Het flesje oogt heel mooi! Helemaal mijn smaak: zwart, vierkantig en licht doorzichtig. De shampoo is anti-bacterieel, desinfecteert je kwasten en verwijdert alle make up, olie en ander vuil. Ik heb hem eens uitgetest op mijn oude 3-in-1 kwast, en ik was érg verbaasd!
Ik had een héél klein beetje shampoo met water gemengd en in mijn kwast gemasseerd. Ik zag niks spectaculairs, maar toen ik de kwast afspoelde kwam ALLES eraf! Het water was echt roze, veel feller dan als ik mijn kwasten gewoon was.

Ik heb er nog een foto van proberen te trekken, het water was écht ranzig. Maar na 10 seconden spoelen werd het water al weer helder! De kwast was echt al volledig schoon en voelde ook schoon aan. Wow.
Normaal gezien gebruik ik een combinatie van shampoo, babyolie en ontsmettingsalcohol om mijn kwasten te wassen. Dat duurt echt een halfuur voor twee kwasten en bovendien laat dat mengsel een raar geurtje achter. Deze Brush Shampoo laat geen geur na en je kwasten zijn na 10 seconden squeaky clean! Echt, ik ben sprakeloos! Oh, en ik weet niet of het aan deze shampoo ligt, maar na een kwartiertje mijn kwast te laten drogen was hij al echt droog. Ik ben heel erg tevreden hierover, ik ga zeker binnenkort de Brush Cleanser aanschaffen!

Ik kan nog even doorgaan over hoe geweldig de shampoo is, maar ik ga mijn review toch stilaan afronden.
Even kort op een rijtje:

Pluspunten:
+ de Brush Shampoo! Alles aan dit product is geweldig!
+ All Over Colour Stick voor op je wangen
+ eyeliner blijft goed zitten
+ kwasten zijn van hele goede kwaliteit

Minpunten:
- liquid eyeliner is niet mooi zwart, meerde lagen nodig
- All Over Colour Stick is niet mooi op mijn lippen

Ik was heel erg sceptisch toen ik voor het eerst over ELF las, maar ik ben tot nu toe héél erg tevreden over hun producten. Voor de meiden die iets hebben van, "ik koop geen €1 producten": ELF bespaart vooral op de verpakking. Daar steekt namelijk het meeste geld in! Persoonlijk vind ik de verpakking niet crappy (buiten de gewone blush uit de €1 lijn). Het belangrijkste is dat de producten goed werken en dat doen ze zeker.

Wat ik aanraad:
- de BRUSH SHAMPOO!!
- de kwasten
- All Over Colour Stick

Hopelijk hebben jullie iets gehad aan mijn review. Ik raad jullie zeker aan om een kijkje te nemen op de site, als je dat nog niet gedaan hebt. De Belgische dames kunnen hier terecht en de Nederlandse dames hier.

Veel liefs,
Diana

8 opmerkingen:

Amber zei

Die shampoo lijkt me echt geweldig! Ik heb zowat een halve fles van mijn gewone nodig willen ze helemaal schoon zijn :O

Masja zei

Klinkt goed! Jammer dat de verzend kosten altijd zo hoog zijn :(

Masja zei

En ik vind de verpakking trouwens ook idd heel mooi van die cleanser, stiekem zelfs mooier dan die van mac >:D

kimberley zei

het lijken me hele mooie producten en ook een mooie prijs.
het eninge wat me tegen houdt is de verzendkosten.
die vind ik toch te hoog om zomaar even voor een euro of 10 te bestellen.
misschien komt het er ooit nog eens van!
groetjes

www.beautyking.nl zei

OMG OMG OMG,DIE WIL IK OOK!!!:D:D:D
oh wat ben ik jaloers op jou..gosie!!:(
Oehh ik wil het ook hebben!:D
die shampoo,dat is echt super handig!!:)
En die kwast,oelala wat mooi:D

Ik ben jalooeersss!!(a)

X

Diana zei

@kimberley
Ja inderdaad. Als de verzendkosten wat lager zouden liggen had ik veel vaker en veel meer besteld!
Maar misschien dat ik binnenkort eens een groepsbestelling plaats ofzo :)

Anoniem zei

wooh die brush shampoo is echt handig. Die wil ik ook. Waar kun je die bestellen of halen?

Liefs, xxxx

Floor / Marjolein zei

Die shampoo moet ik hebben!

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!