7 aug. 2010

Mijn highlighters: ogen

Vandaag wil ik jullie mijn highlighters. Ik heb ze in 2 categoriën verdeeld: highlighters voor op je ogen, en highlighters voor op je gezicht. Vandaag behandel ik de producten voor op je ogen!
Highlighters voor het oog

 Mijn meest favoriete highlighter voor mijn ogen aller tijde is eentje die maar €2 heeft gekost! Best gek, niet? :) Het is eigenlijk een oogschaduw van Essence in de kleur Adorable. En ja, hij is inderdaad echt adorable want ik ben gewoon gek op dit kleurtje! Swatch:

Ik gebruik Adorable niet als als oogschaduw (vroeger wel maar het is me net iets te shimmery), maar wel aan de binnenkant van mijn ogen en onder mijn wenkbrauwen. En ik zweer het jullie, dit is mijn holy grail. De oogschaduw is lekker zacht van textuur, bevat een subtiele shimmer en hij blijft echt heel lang zitten. Ook heeft het een héél licht roze kleurtje. Als je deze ziet in de Kruidvat, pak hem zéker mee!Deze highlighter is ook een oogschaduw van het merk Bourjois. Het is een hele lichte, bijna zilveren, kleur en het heet Beige Rosé. Ik gebruikte hem eerst gewoon als oogschaduw, toen als oogschaduwbasis, en nu als highlighter. Ik vind het echt een multifunctioneel product. Bovendien bevat de kleur geen shimmer, dus het is subtieler en natuurlijker dan de highlighter van Essence.


Ik ben gek op deze 2 highlighters! Ik gebruik die van Essence als ik iets meer eyecatching (leuke woordspeling hé ;)) wil en die van Bourjois voor het alledaags gebruik. De oogschaduw van Essence is ook heel mooi op de jukbeenderen en die van Bourjois bijvoorbeeld op je neus, die bevat geen glitters. Dat wil je namelijk niet op je neus!

Essence metallic effect eyeshadow, 05 Adorable - €1,99
Bourjois Ombre à paupières eyeshadow, 08 Beige Rosé - €10,30

Morgen of straks schrijf ik een artikeltje over mijn highlighters voor het gezicht. Stay tuned!

Veel liefs,
Diana

3 opmerkingen:

Annabel zei

haha, wat grappig ik gebruik echt precies dezelfde oogschaduw van essence als highlighter! (Hoewel ik de laatste tijd toch vaker een matte variant pak)

LiefdeVoorBeauty zei

Ik ben zo benieuwd naar die van ELF! :)

beautyglossary zei

Heb net dezelfde van Essence :D Leuk artikel!

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!