14 aug 2010

Shoplog Maastricht (14/08/2010)

Zoals jullie wel weten ben ik afgelopen woensdag 18 jaar geworden. Elke keer als er bij ons thuis een verjaardag is geweest, gaan we uiteten in een Chinees restaurant in Maastricht.
Nu, je kan niet naar Maastricht gaan zonder eens flink te shoppen, en dat heb ik gedaan! Kijk je snel mee naar mijn aankoopjes?



Het is niet heel erg veel wat ik heb uitgegeven, maar ik ben blij met alles!

Allereerst zijn we naar de Xenos gegaan, een soort van Blokker (voor de meiden in België). Daar kocht ik een heel leuk doosje met bloemenprint om mijn nagellak in op te bergen.


Een tijdje geleden liet ik jullie mijn doosje met nagellak zien, maar die werd stilaan te klein. Dit doosje is hoger en groter, zodat de deksel volledig toe kan ;) Deze kostte €1,59.

Verder heb ik nog een set met allemaal flesjes en potjes gekocht om make up in te bewaren. Ik heb namelijk mijn dagcème overgepot maar dat potje is al kapot aan het gaan. Een hele goedkope set, kostte maar €2,99 voor 18 stuks!



Bovendien zitten er nog labels bij zodat je niet in de war zult geraken, super handig!

Toen ben ik naar de H&M geweest. Oorspronkelijk was ik op zoek naar een rood/roze vestje, maar ik vond helaas gene. Ik besloot dat ik toch niet zonder lege handjes kon vertrekken en nam een kijkje in de make up hoek. Daar heb ik uiteindelijk een lip tint gekocht in de kleur Dream on, baby.



Deze liptint is echt héél fel, barbie roze! Normaal gezien kies ik nooit van deze kleuren, maar ik wilde hem ook als blush gebruiken en dan is roze wél geschikt. Hij kostte €3,95.


Swatch op mijn hand

Geblend

Het is toch niet zo fel als het eruit zag, nietwaar? Ik ben er superblij mee! Hieronder een swatch op mijn lippen, boven niks en onder met de lip tint.



Zoals je kunt zien geeft het je lippen een zacht roze kleurtje. Ik vind het een hele geschikte kleur voor overdag. Bovendien blijft het ook lekker lang zitten. Alleen is het een beetje jammer dat het goedje naar... goedkope speelgoed make up ruikt. Snappen jullie wat ik bedoel? :)

Eenmaal terug thuis sprong ik nog even de Ici Paris binnen. Ik had voor mijn verjaardag bonnen ter waarde van €50 gekregen, dus wou ik Rose The One van Dolce&Gabbana kopen. Maar toen ik voor het schap stond moest ik toch even slikken! Het kleinste flesje, 50 ml, kostte €65. Ai. Ik ging nog vragen of er een kleiner flesje was, maar die waren er niet. Ik wilde geen €15 bij betalen, en omdat ik hele goede ervaringen heb met de D&G The One bodylotion heb ik maar de bodylotion van Rose The One gekocht.



Dit flesje bevat 200 ml en kostte €31,95. Best wel duur hoor! Maar de bodylotion van D&G is héél goed. Je hebt echt een heel klein beetje nodig, en het ruikt sterk naar parfum. Bovendien trekt het snel in je huid en door de dag blijf je er lekker naar ruiken.De laatste tijd gebruik ik vaak de bodylotion van The One in plaats van het parfum. Naar mijn mening werkt het even goed als het parfum!

Toen ik aan de kassa stond zag ik een bakje van Rosebud Salve staan met "€2,95" er op. Gek, want kost Rosebud Salve normaal gezien niet véél meer?! Ik griste een potje mee, ook al was het roze en leek het niet op de normale verpakking, ik was gewoon té benieuwd.


Het is dus géén Rosebud Salve :) Maar ik vind het super werken! Het hydrateert mijn lippen zooo goed en maakt ze lekker zacht. Bovendien bevat het SPF 15 én is de verpakking supercute.



Deze kostte €2,95 en ik ben heel blij met deze aanwinst/ontdekking!

Zo, dit was mijn shoplogje. Jammer genoeg heb ik mijn vestje niet gevonden, maar ik heb toch een heleboel andere leuke spulletjes gekocht.
Oh ja, ik ben al in drie verschillende Kruidvats geweest, in België én Nederland, maar het Manhattan schapje is weg?! Héél stom, vooral omdat ik de crème blush al een tijdje zoek... Als jij nog eentje hebt die je niet gebruikt, wil je dan ruilen of kan ik die overkopen? :)

Veel liefs,
Diana

5 opmerkingen:

Floor / Marjolein zei

Oeh, die potjes zijn handig! Die moet ik ook maar eens kopen :)

Rani zei

Leuke dingetjes heb je gekocht!

Anoniem zei

leuke dingen heb je gekocht!

Myrna zei

Leuke spulletjes! Die liptint is echt mooi!

Anoniem zei

Oeeh die lipbalm, die wil ik!

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!