13 aug. 2010

De top tien gekste blush namen

Ik heb al eens een artikeltje geschreven over de top 10 slechtste nagellaknamen. Jullie vonden het best leuk, dus besloot ik om nog eentje te schrijven, maar deze keer over blush!10. Smashbox - Heartbreak
Niemand vindt liefdesverdriet leuk. De tranen, de herinneringen, de haat tegenover je ex,... Waarom een mooie blush de naam geven van dit vreselijk gevoel?

9. Amazing Cosmetics - In The Buff
Voor degenen die niet weten wat de vertaling van In the buff is: het betekent, vrij vertaald, in je nakie. Nu, er is niks mis met naaktheid, maar toch een beetje raar om je blush naar te vernoemen, vind ik.

8. Tarte Cheek Stain - Tipsy
Hoewel ik deze kleur héél mooi vind en zelf ook wil, toch vind ik het niet gepast om een blush de naam Tipsy te geven. Ik denk niet dat iemand eruit wilt zien alsof ze lichtjes dronken is.

7. Make Up Forever HD Blush - Walk of Shame
Walk of Shame is een term die men wel eens gebruikt als je na een nachtje uit bij iemand in bed belandt en de volgende ochtend ergens naar toe moet, in dezelfde kleren als de nacht ervoor. Niks om trots op te zijn, dus! Wellicht verwijst dit kleurtje naar het schaamrood op je wangen als je de walk of shame moet doen.

6. Make Up Forever HD Blush - Caught in the Act
Deze term kan naar vanalles verwijzen, bijvoorbeeld naar iemand die betrapt wordt nét als hij op het punt staat om iets doms te doen. Maar de mensen die de namen verzinnen voor de blushes van Make Up Forever kozen eerder voor de meer - eh - explicietere term, if you know what I mean.

5. Illamasqua - Hussy
Een hussy is een Engelse term voor 'straatmadeliefje' en dergelijke benamingen. Persoonlijk wil ik er niet uitzien als een meisje van lichte zeden als ik deze blush draag, dus de naam is best wel mis gekozen.

4. Make Up Forever HD Blush - Nip Slip
Herinner je nog het voorval met Janet Jackson en Justin Timberlake tijdens de Superbowl van 2004? Wellicht is deze blush dan één van miss Jackson haar favoriete kleurtjes.

3. Illamasqua - Thrust
Verwar 'thrust' niet met 'trust': dit woordje betekent alles behalve vertrouwen! Tuurlijk, het verwijst ook naar een wet van Isaac Newton, maar aangezien ik de namen heb gezien van de andere blushes van Illamasqua vermoed ik toch een andere betekenis.

2. NARS - Super Orgasm
Ah, NARS. NARS en de beroemde orgasm blushes. Blijkbaar zouden deze blushes je de uitstraling geven van iemand die net een orgasme heeft gehad. Leuk idee, maar toch vind ik het best aanstootgevend.

1. NARS - Deep Throat
En dan de meest aanstootgevende naam. Ik denk dat er geen verdere uitleg vereist is! Ik vind het eigenlijk wel stom dat NARS hun supermooie blushes zo van die ordinaire namen geven. Het is natuurlijk wél een goede publicity stunt!
Net zoals ik bij mijn vorige top tien artikel had geschreven, mis ik de producten met gewoon een letter of een cijfertje. Of wat dacht je van grappige namen? Is toch veel leuker dan aanstootgevende productnamen?!
Maar begrijp me niet verkeerd. Ik zeg niet dat je deze blushes niet moet kopen omwille van de naam, ik vind het alleen een beetje ongepast voor, bijvoorbeeld, de jongere meisjes die met de make up van hun mama spelen... Of misschien ben ik gewoon ouderwets :)

Wat vinden jullie? Zijn deze namen gewoon goed of toch liever iets minder expliciet?

Veel liefs,
Diana

6 opmerkingen:

dollysweet zei

jaaaaa! nars orgasm was gelijk waar ik aan dacht hahah!

Amber zei

Ik heb echt een hekel aan de NARS namen en daarom alleen al zou ik ze niet willen. In the buff kan ik me nog iets bij voorstellen als het een hele natuurlijke kleur is, maar zelfs die naam zou makkelijk door iets beters vervangen kunnen worden.

Floor en Marjolein zei

Ooh djiesus... dit is best erg, haha.

www.beautyking.nl zei

haha,leuk artikel diana!:)

x

Petra zei

Hahaha, supergrappig!!! Eigleijk nooit bij stilgestaan...

Petra x

thebelgianbeautician zei

echt leuk gedaan!!!

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!