4 aug 2010

Beautymeeting!

Samen met Robin van de gewéldige site http://dollysweet.wordpress.com/ hebben we besloten om een beautymeeting te houden! Details weten en meedoen? Kijk dan snel verder!



Ik vind Robin een supermeid, en toen ik laatst haar artikeltje las over Maastricht kreeg ik het gekke idee om eens af te spreken! Nu, aangezien mijn werk en haar studies het belemmerde om deze maand nog af te spreken in Maastricht, hebben we nu totaal iets anders besloten.

Onze beautymeeting gaat door op 11 september 2010 om 11 uur in Amsterdam!

Nu, dit zijn niet de définitieve details. We gaan wellicht gewoon afspreken aan het centrale station. Maar het gaat in ieder geval door op 11 september in Amsterdam.

Wat staat er op het programma?
Shop til you drop. En dat samen met (hopelijk) talloze andere leuke beautyblogsters! Ook gaan we de stad verkennen, gekke foto's trekken en nieuwe vriendschappen sluiten. Ik kan alvast niet wachten, hoor :D

Wil jij meedoen, laat het dan zeker weten en dan houden we jullie op de hoogte! De definitieve details krijgen jullie later te horen maar we hopen dat jullie ook massaal zullen afkomen!

Veel liefs,
Diana (&Robin) <3

9 opmerkingen:

Birgit zei

Ik zou super graag komen maar ik woon in Gelderland bij de duitse grens in de buurt, dus Amsterdam is echt te ver weg voor mij.. :(

Amber zei

Ik kan helaas ook niet wegens vermoeidheid, maar het lijkt me echt superleuk! Veel plezier alvast. ;-)

Masja zei

Leuk!! Ik kreeg een lieve uitnodiging via twitter. Ik zal het aan mijn ouders vragen, die jammergenoeg niet heel enthousiast zijn als ik vraag of ik met een paar 'vreemden' (in hun woorden) mag gaan shoppen in A'dam :(
Maarja, Ja HEB je Nee kan je krijgen :P

Diana zei

@Birgit

Meid, ik woon in Maasmechelen, dat is Oost-België, ik moet 4,5u in de trein zitten! Maar ik doe het heel graag :D Overweeg het toch maar eens!

Twenty4Beauty zei

Ik kan dan helaas niet!

Anoniem zei

Haha dan zal ik jullie vast bij de Mac en make up store zien op de Heilie weg ;)
Tip: Vlaamse frites bij de Vlaminck op een zijstraatje van de heiligeweg zijn de lekkerste patatkes in Nederland!!

Benthe zei

Helaas, na de 1e week school ben ik veelste moe :(

www.beautyking.nl zei

ik ga t ook aan mijn ouders vragen!:D

x

Ellen zei

Ik ga mijn ouders vragen, amsterrdam is wel ver weg. En ik moet kijken of ik kan.

Een reactie posten

Lief dat je een comment achterlaat, je t'aime!